„Opel“ maskuotė sukėlė juoko bangą: čia – kaip pas senelius televizoriaus pultelis maišelyje | KaunoDiena.lt

„OPEL“ MASKUOTĖ SUKĖLĖ JUOKO BANGĄ: ČIA – KAIP PAS SENELIUS TELEVIZORIAUS PULTELIS MAIŠELYJE

  • 2

Užfiksuotą vaizdą socialiniame tinkle pamatę vairuotojai nestokojo šmaikščių pasisakymų. Tokią jų reakciją pakurstė, atrodytų, maistine plėvele apvyniotas automobilis. Tačiau, sako pareigūnai, jei tokia transporto priemone vairuotojas išvažiuotų į gatves, tikėtina, tai jam užtrauktų atsakomybę.

„Kas čia naują antikorozinį „Opeliui“ sugalvojo?“ – teiravosi nuotrauka, kurioje matomas minėtas vaizdas, socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“ pasidalijęs Vytis.

Netrukus po šiuo įrašu įsisiūbavo šmaikštumo nestokojanti diskusija.

„Užkonservuotas „Opelis““,  – juokavo Danielis.

„Čia, kad rūdys gamtos neterštų“,  – rašė kitas internautas.

„Nuo uodų“, – spėliojo kiti.

O kai kurie taip pat nepagailėjo šmaikščių frazių: „Suprakaituos „Opelis““, „Siunčiu į kitus miestus“, „Išsinešti supakavo“, „Apsauginė plėvelė, kad nedužtų“, „Ką tik iš salono“, „Taigi rašė, kad gali kruša iškristi, tai apsaugojo taip“, „Karantinas“,  „Čia – kaip pas senelius televizoriaus pultelis būna dar įdėtas į maišiuką“, „Mumifikavimas“.

Tai, kad nuotraukoje užfiksuotas automobilis, apsuktas maistine plėvele, ne tik pasyviai stovėjo vienoje vietoje, bet ir važiavo aikštelėje, patvirtina ir komentaruose kiek vėliau paskelbtas tai patvirtinantis vaizdo įrašas. Tikėtina, kad su taip užmaskuota transporto priemone vairuotojas į gatves neišriedėjo, kitu atveju toks elgesys galėtų gerokai apkarsti.

 

 

„Galbūt šis vairuotojo pokštas pasivažinėjimu aikštelėje ir pasibaigė. Tačiau jei jis tokiu „pagražintu“ automobiliu išriedėtų į gatves, galimai būtų traukiamas atsakomybėn už Kelių eismo taisyklių (KET) techninių reikalavimų neatitikimą dėl blogo matomumo vairuotojui. Taip pat pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnio 7 dalį dėl kitų (KET, – aut. past.) pažeidimų“, – vardijo Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas Tomas Bražėnas.

Jei nutiktų pastarasis scenarijus, taip savo „Opel“ užmaskavęs vairuotojas naudos sau nepeštų net sumanęs viršyti greitį, nes, pasak pašnekovo, šiuolaikiniams išmaniesiems greičio matuokliams toks automobilio „maskavimas“ įtakos neturi.

„Per eismo įvykį pačio vairuotojo saugumui grėstų pavojus, nes jis neturėtų galimybės greitai išlipti iš automobilio, o gelbėtojams sudarytų nereikalingų sunkumų vaduojant žmogų iš prispausto automobilio“, – galimas liūdnas pasekmes nelaimės atveju aiškino T. Bražėnas.

Vilniaus apskrities VPK atstovo teigimu, tokių „užmaskuotų“ automobilių gatvėse Vilniaus pareigūnams matyti neteko. Dažniau esą bandoma maskuoti valstybinių numerių ženklus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonas

Taigi perpjaus tą plėvelę ir viskas.Keistuolis o gal bandymui kažką daro.Apviniojo ir stebės kas vyks.

taip

alkonarko euforijoje pagimdyti vaikuciai masto kosminiais kriterijais kurie normaliems zmonems nesuprantami gal tai suvyniojo kaip dovana iteikt mylimajai ka s zino?;;;===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS