Po pernai kilusio šaršalo šiemet sostinės Kalėdų eglė bus kuklesnė | KaunoDiena.lt

PO PERNAI KILUSIO ŠARŠALO ŠIEMET SOSTINĖS KALĖDŲ EGLĖ BUS KUKLESNĖ

  • 5

Pernai kilus chaosui dėl brangios sostinės kalėdinės eglės, Vilniaus savivaldybės atstovai sako, kad šiemet pagrindinei miesto puošmenai skirta triskart mažesnė suma nei pernai.

„Dėl Kalėdų eglės Katedros aikštėje jau yra apsispręsta. Sutarties, pagal kurią rangovas įrengs eglutę, vertė yra 89,5 tūkst. eurų (su PVM)“, – portalui „Made in Vilnius“ atskleidė Vilniaus miesto savivaldybės Ryšių su žiniasklaida specialistas Gabrielius Grubinskas.

Primenama, kad pernai kalėdinei eglei savivaldybė atseikėjo 250 tūkst. eurų. Nors tuo metu ši ir teisinosi, jog tokią kainą lėmė išaugusios medžiagų ir žmogiškųjų išteklių kainos, tai nepraslydo pro akis ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybai (FNTT). Nepaisant to,  nusikalstamos veikos požymių FNTT neįžvelgė, tad ikiteisminis tyrimas nebuvo pradėtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kam sostinei žaliaskarė,

Kai kabaretą iš karčiamos lygio artistų atveža su afišomus Aida-Kuinia, miestų aikščių dekoras ir eglių išstatymas mažai ką domina. Duokit jiem Aidoskinų-papiroskinų ir dūdas čiulpiančių Piskantukų. Jie visi taip gražiai skamblina cimbolais.

Aa

Gal pagaliau į protą ateis valdininkai!!! Pinigų reik vaikų užimtumui!!!

buvo torto formos

dadar laukiam kažko panašaus į kebabą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS