Policija „Baltic Pride“ eitynėms pasirengusi | KaunoDiena.lt

POLICIJA „BALTIC PRIDE“ EITYNĖMS PASIRENGUSI

  • 3

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas yra pasirengęs užtikrinti viešąją tvarką ir visuomenės saugumą per šeštadienį, birželio 18 d., vyksiančias eitynes „Baltic Pride“ ir po jų vyksiantį renginį Sereikiškių parke.

12 val. eisena pajudės Gedimino prospektu, nuo Lukiškių aikštės link Sereikiškių parko. Numatoma eitynių trukmė 40-60 min. Jų metu laikinai bus ribojamas automobilių eismas Gedimino prospektu, Maironio, Šventaragio ir B. Radvilaitės gatvėmis.

Nuo 11 val. iki 16 val. (renginio pabaigos) bus ribojamas gyventojų patekimas į policijos nutiestomis „Stop“ juostomis aptvertas parko teritorijas (Lietuvos Respublikos policijos veiklos įstatymas numato policijos teisę „laikinai apriboti patekimą į tam tikrą teritoriją ar patalpą, sustabdyti vykdomus darbus, apriboti ar uždrausti transporto eismą, jei kyla pavojus gamtai, viešajai tvarkai, asmens ar valstybės saugumui“).

Atsižvelgdami į visuomenės dėmesį artėjančiam renginiui užtikriname, kad policija kruopščiai jam pasirengė ir jau anksčiau yra ne sykį įrodžiusi, kad turi pakankamai profesionalumo bei galimybių tinkamai atlikti savo pareigas pačių įvairiausių masinių renginių metu.

Pilietiškų nuostatų gyventojus, pastebėjusius įtartinos elgsenos ar išvaizdos besiburiuojančius asmenis ar pamačiusius nešamus ar paliktus įtartinus daiktus, prašytume nedelsiant pranešti arčiausiai esančiam pareigūnui ar skambinti 112.

Tikimės visų geros valios žmonių palaikymo ir tikime supratimu, kad tik kitus gerbiantis žmogus parodo, jog pats yra vertas pagarbos. Tik palaikydamas kitų žmonių teises pilietis užsitikrina savąsias, rašoma Vilniaus policijos išplatintame pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Ir tu ir anu pavadinimas prasideda is P o savi savus gina Slovakija pasielge teisingai jokios Policijos apsaugos nedave tai zmones lebtomis dauze juos baigesi ju visi paradai.

zmogus

Pidarai pydarus saugoja

123

pažiūrėsim

SUSIJUSIOS NAUJIENOS