Savivaldybė: trečiadienį Vilniuje galios griežtesni eismo ribojimai | KaunoDiena.lt

SAVIVALDYBĖ: TREČIADIENĮ VILNIUJE GALIOS GRIEŽTESNI EISMO RIBOJIMAI

  • 1

Dėl Vilniuje vykstančio NATO viršūnių susitikimo trečiadienį sostinėje galios griežtesni eismo ribojimai nei pirmąją dieną.

Kaip antradienį pranešė Vilniaus savivaldybė, be esamų apribojimų nuo 6.30 iki 12 val. be kitų suplanuotų ir anksčiau skelbtų ribojimų eismas Lazdynų tiltu ir Oslo gatvės atkarpa tarp Lazdynų tilto ir Vakarinio aplinkkelio bus draudžiamas, kaip ir eismas estakada virš Savanorių pr. žiedo.

Bus draudžiama važiuoti Geležinio Vilko gatvės atkarpoje tarp Savanorių ir Pedagoginio žiedinių sankryžų, iš T. Narbuto gatvės įvažiuoti į Pedagoginio žiedą.

Eismas taip pat bus draudžiamas Ukmergės gatvės atkarpoje tarp Ozo ir Geležinio Vilko gatvių, Konstitucijos prospekte, Šeimyniškių bei T. Kosciuškos gatvėse.

Taip pat kai kuriose gatvėse transporto priemonės galios važiuoti tik tam tikromis kryptimis.

Ribojimų metu nuo 6.30 iki 12 val. viešasis transportas kursuos pagal suplanuotus tvarkaraščius, tačiau galimi vėlavimai. Tam tikru metu viešojo transporto eismas laikinai minėtose gatvėse ar jų atkarpose gali būti sustabdytas.

Ribojimų metu minėtose gatvėse ir jų atkarpose galės važiuoti specialiųjų tarnybų ir kitas transportas, turintis išduotus leidimus. Iš papildomų ribojimų zonos ar į ją pagal galimybes bus leidžiama važiuoti ir gyventojų bei aptarnaujančiam transportui.

Kintant saugumo reikalavimams, minėti papildomi eismo ribojimai gali būti taikomi trumpiau arba ilgiau.

Dėl aukštų pareigūnų vizito sostinėje numatyti eismo ribojimai, beveik visame senamiestyje bus draudžiamas automobilių, dviračių, elektrinių paspirtukų eismas.

Nuo antradienio 12 val. iki trečiadienio 16 val. Vilniaus oro uoste nebus vykdomi jokie komerciniai skrydžiai, nesusiję su NATO renginiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

TITAN25

Vakaro kulminacija: į vakarienę atvyko Putinas. NATO Vilnius 2023. Stebėk istoriją iš visur – Legendos.clan.su

SUSIJUSIOS NAUJIENOS