Sostinė jau ruošiasi Kalėdoms: skelbiamas Katedros aikštės papuošimo konkursas | KaunoDiena.lt

SOSTINĖ JAU RUOŠIASI KALĖDOMS: SKELBIAMAS KATEDROS AIKŠTĖS PAPUOŠIMO KONKURSAS

  • 1

Vilnius pradeda ruoštis žiemos renginiams ir kviečia dalyvauti Katedros aikštės kalėdinio papuošimo idėjos ir šios idėjos įgyvendinimo paslaugos konkurse.

Kaip ketvirtadienį paskelbė Vilniaus savivaldybė, projekto idėjos ir jos įgyvendinimo kaina turi būti ne didesnė nei 90 tūkst. eurų su visais mokesčiais. 

„Siekiame atvirumo ir skaidrumo rengdamiesi vienam laukiamiausių laikotarpių sostinėje. Norime, kad nauja konkurso organizavimo praktika išsklaidytų visus klausimus dėl Kalėdų Vilniuje organizavimo. Tikimės kūrybingų idėjų, kurios pavers Kalėdas įsimintinu renginiu visiems gyventojams ir miesto svečiams”, – pranešime sako Vilniaus vicemerė Simona Bieliūnė.

Norintys dalyvauti konkurse turi pateikti Katedros aikštės kalėdinio papuošimo idėjos aprašymą su paaiškinimu, technine specifikacija, nurodyti temos realizaciją, objekto puošimo sprendinius, aprašyti papuošimo dekoracijas.

Taip pat konkurso dalyviai turi vizualizuoti savo siūlomas idėjas, pavyzdžius iš Katedros aikštės papuošimo pateikiant tiek šviesiu, tiek ir tamsiu paros metu.

Anot savivaldybės, teikdami pasiūlymus konkurso dalyviai turės aprašyti naudojamas medžiagas, įrenginius, nurodyti išmatavimus, pateikti detalų montavimo, demontavimo darbų planą, elektros poreikį, aprašyti puošybos elementus ir dekoracijas savo idėjai ir jos realizavimui. Taip pat pagrįsti projekto idėjos sukūrimo ir jos įgyvendinimo paslaugų kainą.

Vertindama pateiktus pasiūlymus, komisija balus skirs už idėjos autentiškumą, meninę kokybę ir estetinį vaizdą, kontekstualumą, techninių sprendinių kokybę, projekto idėjos sukūrimo ir jos įgyvendinimo paslaugų kainos pagrįstumą bei kainą.

Kaip skelbia savivaldybė, pirmų trijų vietų laimėtojams atitinkamai bus skirta 2 tūkstančių, tūkstančio ir 500 eurų premijos.

Katedros aikštės kalėdinio papuošimo konkurso pasiūlymų laukiama iki rugpjūčio 8 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tai

iskart po Velyku - ir Kaledos! Toks jau komercijos desnis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS