Trijose vaistinėse Vilniuje pradedama skiepyti nuo COVID-19 | KaunoDiena.lt

TRIJOSE VAISTINĖSE VILNIUJE PRADEDAMA SKIEPYTI NUO COVID-19

Trijose vaistinėse Vilniuje pradedama skiepyti nuo COVID-19, pirmadienį pranešė Vilniaus miesto savivaldybė.

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorė Lina Koriznienė teigia, kad vakcinacija vaistinėse prasidės nuo trečiadienio.

„Skiepijančių vaistinių su laiku daugės ir nors skiepijimo apimtys jose nebus milžiniškos, bet daliai gyventojų tai bus labai patogu. Džiaugiamės, kad nuo pirmadienio jau galima skiepyti visus pilnamečius, o „Pfizer-BioNTech“ vakcina ir šešiolikmečius bei septyniolikmečius. Vilniaus patirtis rodo, kad jaunieji vilniečiai ypatingai laukė skiepo“, – teigė L. Koriznienė.

Vakcinacija vyks prekybos centre „Nordica“ Vikingų gatvėje įsikūrusioje vaistinėje „Camelia“, čia gyventojai bus skiepijami kasdien 18–20 valandomis, taip pat Ukmergės g. 282 esančioje „Eurovaistinėje“ nuo 10 iki 18 val. su pertrauka 12–13 valandomis. Tuo metu Baublio g. 2 esanti „Gintarinė vaistinė“ skiepys trečiadienį, ketvirtadienį ir penktadienį, nuo 10 iki 16.30 val. (su pertrauka 13–13.30 val.).

Norintieji užsiregistruoti skiepui vaistinėje turės atlikti tuos pačius žingsnius, kaip ir registruojantis skiepui vakcinacijos centre „Litexpo“. Paprastai užsiregistruoti skiepui galima svetainėje vakcina.vilnius.lt, o pasirenkant norimą vakcinacijos vietą, bus galima rinktis vieną iš vaistinių, esančią arčiausiai namų.

Nuo gegužės 31 dienos visoje šalyje skiepytis gali visi pilnamečiai gyventojai, o „Pfizer-BioNTech“ vakcina – ir asmenys nuo šešiolikos metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

per vėlu

Žmonės jau nebetiki. Propaganda persistengė. Perdegė visi. Juolab, kad visame pasaulyje daugėja atvejų, kad žmonės kaip tik po skiepo suserga.

ano

taip prievarta daroma s nusikaltymas to vyruso vardu kuri vis i turime tik blogio jegu nevisiems zinomu budu uzkreciamas ko pasekoje sumazeja imunitetas plus negydoma liga ir AA o libobuvaldziagyviams dzin viskas isskyrus ba bkes....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS