Turto bankas paskelbė konkursą naujam sostinės policijos komisariatui statyti | KaunoDiena.lt

TURTO BANKAS PASKELBĖ KONKURSĄ NAUJAM SOSTINĖS POLICIJOS KOMISARIATUI STATYTI

  • 0

Valstybės valdomas Turto bankas, paskelbė naujojo sostinės Policijos komisariato Sietyno gatvėje, statybų rangos konkursą. Pastate projektuojama apie 560 naujų darbo vietų, o jo bendra vertė sieks 14,7 mln. eurų.

„Rangos darbų konkursui buvo itin kruopščiai pasiruošta, vyko rinkos konsultacija, atlikta rinkos dalyvių apklausa, siekiant išsiaiškinti rinkos tendencijas. Tikimės, kad viso šio parengiamojo darbo dėka konkursas praeis sklandžiai ir dar šių metų pabaigoje turėsime nugalėtoją, galėsime pasirašyti sutartį bei pradėti darbus“, – pranešime teigė Turto banko generalinis direktorius Mindaugas Sinkevičius.

Pasiūlymus, konkurso dalyviai, turi pateikti iki šių metų rugpjūčio 17 dienos.

Nurodoma, kad rangovas bus atrinktas pagal mažiausios kainos kriterijų. Sudarant sutartį su rangovu bus vadovaujamasi Tarptautinės inžinierių konsultantų federacijos FIDIC sutartimi „Raudonoji knyga“.

Skelbiama, kad planuojama rangos darbų konkurso pabaiga ir sutarties pasirašymas su konkurso nugalėtoju – 2021 metų ketvirtasis ketvirtis. Rangos darbų pabaiga numatoma 2022 metų pabaigoje.

Pirkimo techninėje specifikacijoje nurodoma, kad Sietyno gatvėje numatomos administracinio keturių aukštų pastato su dviem požeminiais aukštais statybos.

Pastatas bus statomas naujai projektuojamos Sietyno gatvės atkarpoje šalia vakarinio Vilniaus aplinkkelio. Ant jo stogo turėtų būti įrengta saulės elektrinė. Šalia pastato turėtų būti įrengtos dvi antžeminės stovėjimo aikštelės. Teritorija ir visas pastatas pritaikomas žmonių su negalia reikmėms.

Skelbta, jog planuojamame pastate kursis šešios policijos įstaigos: Vilniaus miesto penktasis ir šeštasis policijos komisariatai, Kelių policijos valdyba, Lietuvos kelių policijos tarnyba, Buhalterinės apskaitos valdyba ir Imuniteto valdyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS