Už Vilniaus universiteto sporto bazę aukcione pasiūlyta 355 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

UŽ VILNIAUS UNIVERSITETO SPORTO BAZĘ AUKCIONE PASIŪLYTA 355 TŪKST. EURŲ

  • 1

Vilniaus universiteto aukcione už sporto ir sveikatingumo bazę Trakų rajone pasiūlyta 355 tūkst. eurų.

„Susidomėjimas buvo pakankamai didelis – aukcione dalyvavo ir kainas siūlė 5 dalyviai. Pradinė kaina aukciono metu kilo dvigubai. Gautas lėšas VU ketina investuoti į mokslo ir studijų infrastruktūros gerinimą“, – BNS informavo Vilniaus universiteto ryšių su visuomenė specialistė Liudmila Januškevičienė.

Anot jos, sutartį su pirkėju planuojama pasirašyti per mėnesį.

Aukcione už 190 tūkst. eurų pradinę kainą buvo parduodamas 335 kvadratinių metrų poilsio pastatas, 132 kvadratinių metrų ploto valgykla, 234 kvadratinių metrų ploto sandėlis ir kiti statiniai Žydiškių kaimo Skaisčio gatvėje.

Poilsio bazei priklauso apie 100 metrų Skaisčio ežero pakrantės.

Objektas yra Trakų istorinio nacionalinio parko ir rekreacinio prioriteto zonoje.

Turto aukcioną planuota rengti balandį, tačiau kaip teigė universitetas, jis atidėtas, dėl užtrukusio formalumų tvarkymo.

Universitetas 2019-2020 metais planuoja aukcionuose parduoti ir daugiau nekilnojamojo turto.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jessica Kennedy

Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyveniMas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­orkLinks3.Com

SUSIJUSIOS NAUJIENOS