Vilniaus meras ir savivaldybės atstovai susitiks su nukentėjusiais nuo gaisro Viršuliškėse | KaunoDiena.lt

VILNIAUS MERAS IR SAVIVALDYBĖS ATSTOVAI SUSITIKS SU NUKENTĖJUSIAIS NUO GAISRO VIRŠULIŠKĖSE

Vilniaus miesto savivaldybės vadovybė antradienį susitiks su dėl gaisro Viršuliškių daugiabutyje nukentėjusiais gyventojais, atsakys į jų klausimus.

Kaip BNS sakė savivaldybės atstovė Eglė Girdauskaitė-Mackelė, nors savivaldybė bendrauja individualiai su kiekvienu gaisre turto netekusiu gyventoju, nuspręsta suorganizuoti bendrą susitikimą ir atsakyti į svarbiausius klausimus.

Susitikime dalyvaus Vilniaus meras Valdas Benkunskas, vicemerė Simona Bieliūnė, atsakingų skyrių atstovai.

„Jaučiame, kad žmonės norisi papildomos komunikacijos, aiškumo kai kuriais klausimais. Nepaisant to, kad individualiai bendraujame su gyventojais, tai bus erdvė, kur bus galima užduoti ir atsakyti į visus klausimus“, – teigė E. Girdauskaitė-Mackelė.

Jaučiame, kad žmonės norisi papildomos komunikacijos, aiškumo kai kuriais klausimais.

Pasak savivaldybės atstovės, susitikimo metu bus aptarti siūlomos paramos gyventojams klausimai, tokie kaip socialinis būstas ar kompensacija būsto nuomai.

Poreikį dėl socialinio būsto yra išreiškę 16 butų gyventojai, 12 iš jų savininkai jau yra pateikę prašymus, vyksta būstų apžiūros, pirmadienį BNS informavo savivaldybė.

Gaisras Viršuliškėse esančiame daugiabutyje kilo praėjusią savaitę, jo metu žuvo du žmonės – nepilnametis ir suaugęs asmuo.

Kaip skelbė savivaldybė, dėl gaisro be pastogės liko 57 namo gyventojai, dalis laikinai apsigyveno viešbučiuose, kiti – pas artimuosius.

Šiuo metu dėl gaisro padarinių nėra galimybės eksploatuoti pastato.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Tegul nuperka naujus butus jiems

DOBROVOLSKOS SCENARIJUS TĘSISI...

Dobrovolska irgi "kalbėjosi" su su visuomene prie pakelės kalėjimo...Rezultatas?!!! Tas pats laukia ir Vilniečių. Benkunskui jie taip rūpi kaip ir Dobrovolskai...Tik skaniai pasijuokiau, kai jis labai "susirūpino" šuniukų globos namais. Tik primirš, kad Vilniuje jau paskutines kelnes nuiminėja vilniečiams energetikos ir šilumos tinklų vagių šaikos.

Romas

Nutare pasijuokti is nukentejusiuju?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS