Vilniaus mero atstovė spaudai – komunikacijos specialistė D. Ibianskaitė | KaunoDiena.lt

VILNIAUS MERO ATSTOVĖ SPAUDAI – KOMUNIKACIJOS SPECIALISTĖ D. IBIANSKAITĖ

  • 2

Vilniaus mero atstove spaudai dirbs komunikacijos specialistė Dovilė Ibianskaitė, antradienį pranešė sostinės savivaldybė.

„Džiaugiuosi grįžusi darbuotis atgal į savivaldybę – sukaupusi patirtį kituose darbuose, dabar galėsiu savo žiniomis prisidėti prie mylimo miesto komunikacijos. Dėkoju merui už parodytą pasitikėjimą ir tikiu, kad kartu su meru ir jo komanda pasieksime tik aukščiausius rezultatus“, – sakė D. Ibianskaitė.

Patirtį D. Ibianskaitė sukaupė išorinės komunikacijos srityse tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuose.

Ji yra dirbusi Valstybinėje mokesčių inspekcijoje, Vilniaus miesto savivaldybės Rinkodaros ir komunikacijos skyriuje, pastaruosius kelerius metus – „Lidl Lietuva“ viešųjų ryšių specialiste, kur rūpinosi nuomonės lyderių komunikacija, strateginėmis, įvaizdžio kampanijomis.

D. Ibianskaitė mero komandoje bus atsakinga už bendravimą su žiniasklaida, taip pat mero komunikaciją viešojoje erdvėje.

Naujoji mero atstovė spaudai yra įgijusi bakalauro laipsnį Vytauto Didžiojo universiteto Politikos mokslų ir diplomatijos fakultete bei mokėsi Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute, kur įgijo politikos mokslų magistro laipsnį.

Iki šiol V. Benkunsko patarėjos komunikacijai pareigas ėjusi Gintarė Stakėnaitė dabar dirbs mero patarėjų grupės vadove.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ogi

taip visi jau matome kad del Vilniaus eina kova tarp lenku ir zydu naka visai uzblokavo nei zigmo ....isproteimas pries P pabaiga ... ka jus nusinesit su savim i AA ir kokia karma jus ruosiat savo vaikams ????=0

tik

kur bepasisuktum visur zsydai bei zydelkos sulietuvintom galunem nor valdyt /gojus/ lietuvius ... nipraidiot sionsukos z=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS