Vilniaus rotušėje bus išdalyti „Auksinio fenikso“ apdovanojimai | KaunoDiena.lt

VILNIAUS ROTUŠĖJE BUS IŠDALYTI „AUKSINIO FENIKSO“ APDOVANOJIMAI

  • 2

Pirmadienį Vilniaus rotušėje bus įteikti Lietuvos kultūros centrų asociacijos apdovanojimai „Auksinis feniksas“.

Vardinė „Auksinio fenikso“ skulptūrėlė teikiama penkiose nominacijose: „Metų kultūros politikui“, „Geriausiam metų kultūros centro vadovui“, „Geriausiam metų kultūros ir meno kūrėjui“, „Geriausiam metų kultūros centro partneriui“ ir „Metų kultūros rėmėjui“.

Šiemet gauti „Auksinį feniksą“ nominuota per 50 pretendentų, tarp jų – merai, pramonės, verslo ir visuomeninės organizacijos, žurnalistai, aukštojo mokslo įstaigos, vadybininkai, meno kolektyvų vadovai, kultūros ir meno kūrėjai.

Šio apdovanojimo tikslas – pagerbti fizinius ar juridinius asmenis, labiausiai nusipelniusius šalies kultūros kūrimui, vystymui, perdavimui, puoselėjimui bei kultūros centrų sistemos plėtojimui, tobulinimui ir viešinimui.

Apdovanojimu skatinama partnerystė ir bendradarbiavimas, padedantys kurti bei puoselėti kultūros ir meno tradicijas, naujų formų atsiradimą, regionų kultūrinį išskirtinumą, pagerbiami asmenys, nuoširdžiai ir pasiaukojančiai dirbantys kitų labui.

„Šis ilgainiui labai svarbiu tapęs apdovanojimas sureikšmina regionuose tyliai dirbančių ir kuriančių žmonių indėlį, kuris kitąkart gal ir liktų nepastebėtas“, – teigiama Lietuvos kultūros centrų asociacijos pranešime.

„Auksinio fenikso“ apdovanojimai teikiami nuo 2012 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Geriausias darbo pasiūlymas

Pradėkite nedelsdami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriose žmonės gali dirbti internetu iš savo naamų, ir aš per pirmąjį šio darbo mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau šokiruota, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai siekia 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau ........................>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­­o­w­7­7.C­o­m

Anonimui Pydarui

Dar iki kultūros................

SUSIJUSIOS NAUJIENOS