Vilniaus rotušėje šeštadienį – tarptautinė Kalėdų labdaros mugė | KaunoDiena.lt

VILNIAUS ROTUŠĖJE ŠEŠTADIENĮ – TARPTAUTINĖ KALĖDŲ LABDAROS MUGĖ

Gruodžio 3-iąją tradiciškai į Vilniaus rotušę visus suburs tarptautinė Kalėdų labdaros mugė.

Kaip informuoja Vilniaus savivaldybė, tarptautinės Vilniaus moterų asociacijos (IWAV) organizuojama Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė skirta įkvėpti žmones padėti patiriantiems sunkumus ir paremti organizacijas, kurios rūpinasi jų gerove. Šiais metais mugės metu surinktos lėšos bus skirtos: Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centrui, Vilniaus socialiniam klubui, Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos baleto skyriui, VšĮ Gravitas Schola, Kupiškio miesto neįgaliųjų draugijai, Traksėdžių Šilojų mokyklai.

Mugėje bus įrengta daugiau kaip 30 stendų, kuriuose savo šalių tradicijas pristatys Vilniuje reziduojančios ambasados, dalyvaus tarptautinės mokyklos ir kitos organizacijos. Tradiciškai bus galima įsigyti įvairių šalių unikalių produktų, skanėstų, dovanų ar kitų mielų rankų darbo suvenyrų, kuriuos ruošia šimtai dalyvių savanorių. Visi gaminiai siūlomi mainais už labdarą būsimiems paramos gavėjams.

Vilniaus rotušėje bus galima susitikti ir su pačiu Kalėdų Seneliu. Mažiausieji laiką leisti galės specialiai jiems įrengtoje žaidimų erdvėje, o Rotušės aikštėje popietę skambės įvairių atlikėjų muzika, scenoje pasirodys ir žymi dainininkė Erica Jennings. Vakare laukia DJ pasirodymai.

Įėjimas į mugę – nemokamas. Iškilmingas atidarymas – 11 val.

Per du Tarptautinės Kalėdų labdaros mugės gyvavimo dešimtmečius surinkta daugiau kaip 1,4 mln. eurų parama, kuri perduota daugiau nei 130 lietuviškų organizacijų, prisidėdama ir pagerindama sergančiųjų, nepasiturinčiųjų ir nuskriaustųjų gyvenimą.

GALERIJA

  • Vilniaus rotušėje šeštadienį – tarptautinė Kalėdų labdaros mugė
  • Vilniaus rotušėje šeštadienį – tarptautinė Kalėdų labdaros mugė
Savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS