Vilniaus savivaldybė: darbuotojai dėl COVID-19 testuotis neskuba | KaunoDiena.lt

VILNIAUS SAVIVALDYBĖ: DARBUOTOJAI DĖL COVID-19 TESTUOTIS NESKUBA

  • 1

Testuotis dėl COVID-19 prieš pirmąją darbo savaitę grožio industrijos specialistai ir ne maisto prekių parduotuvių darbuotojai sostinėje neskuba, pastebi Vilniaus visuomenės sveikatos biuras.

Vilniaus miesto savivaldybė atkreipia dėmesį, kad siekiant maksimaliai apsaugoti klientus ir darbuotojus, yra galimybė profilaktiškai pasitikrinti dėl COVID-19.

Mobilusis punktas dirba įprastomis darbo apimtimis, o šiandien dar likę apie 370 vietų testuotis. Savaitgalį testavimui  yra 1840 laisvų vietų – 845 vietos šeštadienį ir 995 sekmadienį.

Norintieji užsiregistruoti testui raginami tai daryti elektroniniu būdu per 1808 karštosios linijos sistemą, tačiau lieka ir registracijos telefonu galimybė.

Primenama, kad nuo ateinančio pirmadienio klientams duris galės atverti ir ne maisto prekių parduotuvės, kurios turi atskirą įėjimą iš lauko pusės ir kurių prekybos plotas neviršija 300 kv. m. Nuo vasario 15 d. leidžiamos ir individualios paslaugos, kurių teikimo metu galimas kontaktas tik tarp vieno paslaugos teikėjo ir vieno paslaugos gavėjo ir kurių teikimas užtrunka ilgiau nei 15 minučių. Teikimo vietose, jei būtinas ilgesnis nei 15 minučių kontaktas tarp paslaugos teikėjo ir paslaugos gavėjo, privaloma užtikrinti 20 kv. m paslaugos teikimo plotą vienam paslaugos gavėjui. Jei paslaugos teikimo metu būtinas trumpesnis nei 15 minučių kontaktas tarp paslaugos teikėjo ir paslaugos gavėjo – 15 kv. m.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Morgana

Nėra testo, neleisti atsidaryti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS