Iš Vilniaus vos pakilęs „Ryanair“ lėktuvas turėjo grįžti: sutriko keleivio sveikata | KaunoDiena.lt

IŠ VILNIAUS VOS PAKILĘS „RYANAIR“ LĖKTUVAS TURĖJO GRĮŽTI: SUTRIKO KELEIVIO SVEIKATA

  • 5

Šeštadienį Vilniaus oro uoste pakilęs lėktuvas „Ryanair“, turėjęs vykti į Berlyną, po kelių minučių buvo priverstas grįžti, nes vienam keleiviui pasidarė bloga.

„Apie 10 val. lėktuvas „Ryanair“ pakilo, tačiau po kelių minučių vienam keleiviui pasidarė bloga – mūsų duomenimis, jį ištiko epilepsijos priepuolis – ir lėktuvas grįžo į Vilniaus oro uostą. Atvykę medikai suteikė pirmąją pagalbą“, – portalui sakė Vilniaus oro uosto atstovas Tadas Vasiliauskas.

Oro uosto atstovas teigė, kad lėktuvas į Berlyną išskrido apie 11.50 val.

Kaip praneša portalas lrt.lt, susirgęs keleivis iš lėktuvo atsisakė išlipti – įgula ir lėktuve esantys keleiviai buvo priversti laukti. Į konfliktą įsitraukė ir pilotas, raginęs vyrą išsilapinti. Vilniaus oro uosto atstovas teigė negalintis to patvirtinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

"Galėjo iš lėktuvo paprasčiausiai išmest..." :/

To pilietis

Lope tu kai tau ar tavo artimam bus blogai stabdys ir 5lektuvus, sveikata pinigais ne matuojama, o kiti irgi pakentes žmogui juk nelaime

To Pilietis

Jo, prieš kelionę visi turi pasitikrinti sveikatą ir parodyti pažymą prieš įlipant į lėktuvą. O jei rimtai, tai nenusikalbėkit. Niekas nežino, kada kam atsitiks nelaimė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS