Vilniuje vyks NATO karinės technikos renginys, keliais judės tankai, šarvuočiai | KaunoDiena.lt

VILNIUJE VYKS NATO KARINĖS TECHNIKOS RENGINYS, KELIAIS JUDĖS TANKAI, ŠARVUOČIAI

  • 21

Vilniaus pakraštyje šeštadienį vyks Lietuvos kariuomenės ir NATO karinės technikos renginys „Armyday fest 1“, keliais judės tankai, šarvuočiai, visureigiai.

Renginio organizatoriai „Armyday“ teigia, kad jame bus galima pamatyti Lietuvos ir NATO partnerių ginklus, techniką.

Pasak šventės rengėjų, karo policija lydės Lietuvos kariuomenės pėstininkų kovos mašinas „Vilkas“, tanką „Abrams“, oro gynybos sistemas, haubicas „PzH 2000“, taip pat karinius visureigius „Humvee“, „JLTV“, prieštankines sistemas.

Savo veiklą renginyje pristatys kariuomenės Didžiojo Lietuvos etmono Jonušo Radvilos mokomasis pulkas, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademija kartu su Karo prievolės ir komplektavimo tarnyba organizuos įvairias rungtis, organizacija „Kauno pavieto Laisvieji šauliai" leis išbandyti XVIII amžiaus patranką bei iššaus iš jos salvę.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

onute

TAU MELNIKAITE VIENA ISKANDERA I SUBINEIR I CHACGLIANDIJA NUSIUSTI

Elisabete Rosa Bogas Batista Da Silva

Paštas: Credito.activo@laposte.net / PASKOLOS PASIŪLYMAS. Pone, ponia, įmonė ar asmuo, jūs ieškote paskolos savo veiklai atnaujinti, paskolos projektui įgyvendinti, paskolos namui, paskolos verslui, paskolos automobiliui įsigyti, paskola savo verslui kurti, paskola asmeniniams poreikiams tenkinti, tada pas mus viskas galima. Suteikiame asmenines ir verslo paskolas nuo 5.000€ iki 8.000.000€ su nominalia 03% palūkanų norma, nepriklausomai nuo prašomos sumos. Susisiekite su mumis ir nurodykite tikslią paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Kreditas jus įpareigoja ir turi būti grąžintas. Paštas: Credito.activo@laposte.net

>melnikaite

dusk gaidy, pirmas issilydisi nes salia tam gaidyne randiesi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS