A. Zuokas pasiūlė atidaryti naują muziejų | KaunoDiena.lt

A. ZUOKAS PASIŪLĖ ATIDARYTI NAUJĄ MUZIEJŲ

  • 0

Rytoj, paskutinį metų trečiadienį, 20.00 val. TV3 laidos „Svogūnų Lietuva“ kūrėjai apdovanos 2015-aisiais savo poelgiais ir pasisakymais labiausiai nusipelniusius pramogų, sporto ir politikos pasaulio atstovus.

Buvęs sostinės meras, o dabar Vilniaus miesto tarybos narys Artūras Zuokas gaus auksinio svogūno statulėlę, pavadintą „Metų praradimas“. Ilgametės Vilniaus miesto mero kėdės netekęs politikas į tokį įvertinimą žvelgs su humoru: „Už šį svogūną be abejo dėkoju žmonai, Arūno Valinsko žmonai ir visoms kitoms žmonoms. Pacituosiu visiems gerai žinomą grupės „Hiperbolė“ dainą: „Kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko““.

Nors A. Zuokui Vilniuje nepavyko įkurti Guggenheimo muziejaus, laidos studijoje apsilankęs žinomas vyras vedėjams pasiūlys atidaryti naują – svogūnų muziejų. Šiam A. Zuokas pažadės padovanoti ir savo auksinių svogūnų kolekciją, kurioje – net šeši eksponatai.

„Į šį muziejų savo svogūnus galėtų sunešti ne tik visi jūsų laidos nominuotieji, bet ir atvežti užsieniečiai. O jūs būsite pagrindiniai to muziejaus darbuotojai ir eksponatai“, – laidos vedėjui Arūnui Valinskui savo idėją laidoje pristatinės A. Zuokas.

Laidoje A. Zuokas dalinsis ne tik jaunystės prisiminimais, kai jam teko dirbti karo korespondentu, bet ir atskleis, kad yra lankęsis pas būrėją.

„Aš gavau iš vienos būrėjos išpranašavimą, kad ne tik kiti beždžionės metai, kuriais aš esu gimęs, bet ir ateinantys 10 – 12 metų bus svarbūs ne tik man, bet ir visai Lietuvai. Tai išeina viena Seimo ir dvi prezidento kadencijos“, – savo garsiai apie ateitį samprotaus politikas.

Rytoj, trečiadienio vakarą, 20.00 val. „Svogūnų Lietuva“ laidoje bus išdalinti apdovanojimai už metų frazę, metų stebuklą, metų vestuves, o laidą vainikuos apsukriausio metų vagies rinkimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS