Aiškėja naujos detalės: policijos automobilyje miręs vyras sirgo koronavirusu | KaunoDiena.lt

AIŠKĖJA NAUJOS DETALĖS: POLICIJOS AUTOMOBILYJE MIRĘS VYRAS SIRGO KORONAVIRUSU

  • 25

Sausio 9-osios popietę Vilniuje išlaipintas iš autobuso policijos automobilyje mirė vyras. Paaiškėjo, kad jis sirgo COVID-19.

Kaip portale skelbta anksčiau, apie 14.30 val. Saulėtekio alėjoje esančiame viešojo transporto žiede iš viešojo transporto autobuso buvo išlaipintas 59 metų vyras.

Portalo žurnalistams Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja teigė, kad tąkart policijos pagalbos paprašė autobuso vairuotojas. „Jis pranešė, kad galutinėje stotelėje vyras nesutinka išlipti iš autobuso. Dėl to buvo iškviesti policijos pareigūnai“, – situaciją komentavo J. Samorokovskaja.

Išlaipintas iš autobuso, vyras mirė policijos tarnybiniame automobilyje. Po įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kaip portalą delfi.lt informavo tyrimą kontroliuojantis prokuroras Alvydas Markauskas, 59 metų vyras sirgo koronavirusu.

„Preliminari mirties priežastis, kaip sakė gydytojai – COVID-19. Preliminariai plaučių uždegimas sukeltas koronaviruso“, – teigė prokuroras.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

na

tolimųjų reiso vairuotojui, kuris pasiskiepijo antrąją doze ir išvažiavo į reisą sustojo širdis...jam irgi pripaišė korona...vat iš kur auga tie skaičiai, o dabar tuo labiau, kai pripaišo sveikiems besimptomius. Kratyti NSVC ir už kojų nejau Lietuvoj niekas tuo neužsiima už tuos pripaišymus...seniau buhalteris ką sakė lovų užimtumas...dabar kai lovos neužsipildo...tai visiems sveikie pripaišo...na aš tikiu kad kažkokia instancija užsiims šitų skaičiuotojų pripaišinėtojų reikalais...tai baisu..kaip jie tai gali...visiems...pripaišinėti.

Nuomone

Ka cia pezat kad policija sumuse- kokioj rusijoj,baltarusijoj tai pilnai tikiu kad suluptu, o cia matomai benamis kazkoks pilnas bacilu

Rea

Mentu darbas, psake zmogus zodeli ir sudauze urodai. Ten gi normalus nedirba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS