Per avariją Vilniaus rajone žuvus vairuotojui pareigūnai prašo atsiliepti liudininkus | KaunoDiena.lt

PER AVARIJĄ VILNIAUS RAJONE ŽUVUS VAIRUOTOJUI PAREIGŪNAI PRAŠO ATSILIEPTI LIUDININKUS

  • 2

Vilniaus apskrities policija prašo atsiliepti tragiškos avarijos Vilniaus rajone liudininkus.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, gegužės 27 d. apie 17.27 val. Vilniaus rajone, Minsko plente, ties Kuprioniškių kaimu, susidūrė Nemėžio kaimo link važiavęs automobilis „VW Golf“ ir krovininis automobilis „DAF“ su puspriekabe „Schmitz“.

Per įvykį žuvo „VW Golf“ vairuotojas.

Policija prašo tragišką nelaimę mačiusių liudytojų bei asmenų, kurie pravažiuodami užfiksavo eismo įvykio aplinkybes vaizdo regitratoriais, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 3-ojo skyriaus tyrėja Ivona Sobolevskiene, mob. 86 630 1829, el. p. ivona.sobolevskiene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

GALERIJA

  • Per avariją Vilniaus rajone žuvus vairuotojui pareigūnai prašo atsiliepti liudininkus
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vietinis

Toje vietoje yra posūkis į kairę,bet mažo spindulio.Sunkvežimio vairuotojas prieš posūkį truputį paėmė į dešinę,kad būtų didesnis posūkio spindulys,o VW vairuotojas pradėjo lenkti,galvodamas,kad sunkvežimis sustos šalikelėje.Bet sunkvežimis pradėjo kairį posūkį,o VW nespėjo sureaguoti.Štai ir rezultatas.

Trikojis \\\\\.../////

Nesuprantu,kam tie liūdininkai,lėkė gaidys ir ta pačia kryptimi dasvijęs taip rėžėsi,kad visas palindo po fūra.___Tai koks jo greitis buvo?___Matyt kažkokio "aukšto" giminaitis buvo,kad jieško juodą katę tamsiame kambaryje.___Tik merginos gaila už durniaus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS