Bendrininkai sulauks teismo atpildo: mušė, apiplėšė ir išprievartavo moterį | KaunoDiena.lt

BENDRININKAI SULAUKS TEISMO ATPILDO: MUŠĖ, APIPLĖŠĖ IR IŠPRIEVARTAVO MOTERĮ

  • 3

Teisėsauga teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje trys bendrininkai kaltinami moters išžaginimu ir apiplėšimu.

Kaip penktadienį pranešė Vilniaus apskrities policija, ikiteisminis tyrimas pradėtas birželio 29 dieną, gavus pareiškimą iš 1981 metais gimusios nukentėjusiosios. Birželį Vilniaus rajone gyvenamajame name nepažįstami asmenys prieš nukentėjusiąją panaudojo smurtą, atėmė galimybę priešintis, ją seksualiai prievartavo, žagino bei apiplėšė.

Vilniaus apskrities kriminalistai greitai sulaikė vieną iš įtariamųjų, gimusį 1969 metais. Netrukus kriminalistai nustatė visų užpuolikų asmenybes ir sulaikė dar du šiuo nusikaltimu įtariamus Vilniaus rajono gyventojus, gimusius 1981 ir 1986 metais. Visi jie suimti.

Jie bus teisiami dėl išžaginimo veikiant bendrininkų grupėje, seksualinio prievartavimo veikiant bendrininkų grupėje bei plėšimo veikiant bendrininkų grupėje.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir kontroliavo Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Gairės: bendrininkai, prievartavimas, išžaginimas, plėšimas, pagalba moterims
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Manau

Kad bus kaip su Jurbarko vaikėzu,sumušė,norėjo išprievartauti ir nieko,o mergaitė visam gyvenimui suluošinta.Jau tokia mūsų teisininkų sistema ,,tu man aš tau,,taip ir iškyla tokie smurtautojai kuriems viskas galima,švelniai nubaudžiami.

Skaitytojas

Šaudyt tokius!!!

Išsamu

Tai ar jie tą moterį įsitempė ar kaip ? Ar kaip dažniausiai būna - gėrė kartu o kas toliau nesuprasi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS