Kavinėje kaukės nedėvėjusiam Registrų centro vadovui skirta 250 eurų bauda | KaunoDiena.lt

KAVINĖJE KAUKĖS NEDĖVĖJUSIAM REGISTRŲ CENTRO VADOVUI SKIRTA 250 EURŲ BAUDA

Kavinėje apsauginės veido kaukės nedėvėjusiam Registrų centro direktoriui Sauliui Urbanavičiui policija skyrė pusę minimalios baudos – 250 eurų.

„Pripažįstu, kad tuo metu kavinėje kaukės nedėvėjau, nors visą laiką atsakingai ją dėviu. Dėl to labai apgailestauju. Paskirtą baudą jau sumokėjau“, – BNS perduotame komentare ketvirtadienį teigė S. Urbanavičius.

Sostinės trečiojo policijos komisariato pareigūnai ketvirtadienį pradėjo administracinę bylą dėl veikos, sukėlusios pavojų išplisti pavojingoms ar ypač pavojingoms užkrečiamosioms ligoms.

Kaip BNS informavo Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja, tyrimas buvo pradėtas po viešojoje erdvėje pasirodžiusios informacijos. Jos teigimu, policija apie įvykį negavo jokio pranešimo nei iš kavinės personalo, nei iš kitų joje buvusių žmonių.

Apie tai, kad S. Urbanavičius atėjo į vieną Vilniaus kavinę nedėvėdamas privalomos apsauginės veido kaukės, trečiadienį vakare pranešė portalas lrytas.lt.

Administracinių nusižengimų kodekse numatyta, kad dėl privalomų nurodymų nesilaikymo gresia nuo 500 iki 1,5 tūkst. eurų baudos. Nusižengusiems pirmą kartą ir kaltę pripažįstantiems skiriama pusė minimalios baudos.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Pilietis

Kaukes kenke tiek sveikam, tiek nesveikam žmogui, nes uzdengus veidą žmogus negauna pakankamai deguonies.Užterštose zonose saugomasi su tikromis kaukėmis,manau žinote kaip jos atrodo.Nera tiesos,vadinasi yra marinami ,žudomi ligoti,sergantys žmonės.Tik tokia Tiesa.Tada nereikėtų tyciotis iš sveikų. Kad masė yra vaikščiojančiu užkrečiamų žmonių ,tas tiesa,nes ligoninese jų negydo.Vadinasi ligoti turi būtinai deveti kaukes o ne sveiki,O jeigu medikai jau negydo sergančius ,tai gal ir medikų nereikia,kam mokėti algas,jeigu i polikliniką ateina tik laiką praleisti.O ligoniai pasmerkti mirti,nes jų negydys Labai daug ?????.

Pilietis

Iš sąrašo kam dėvėti kaukes ,kas gali ne dėvėti,kur dėvėti,kur ne dėvėti kaukes, akivaizdžiai matosi ,kad vyksta žaidimas su žmonėmis, kaip su gyvuliais kad būtų.Kaip gali kaukės nedėvėti ligonis ,nu labai keista. Pagalvokit, ligonis be kaukės ir dar ne vienas, bakterijos nusėda pavz.parduotuveje ant prekių ,nuo ligonio,sveikas žmogus jas perka.Nu keista ir daugiau kaip keista.Ten galima be kaukių, kitur negalima be kaukių. Žiniote, mokiausi kaip apsisaugoti uzterštose zonose, tokiose zonose nėra ten galima ,ligoniams nereikia saugotis o ten negalima,taip nera iš tikrųjų. Akivaizdu kad vyksta "žaidimas " su žmonėmis. Jeigu jau zona paveikta bakterijų, turi būti visiem negalima būti be apsaugos priemoniu,tiek ligoniam,tiek vaikams iki 6 metu ir vyresniem,visiems draudžiama buti be be apsaugos priemonių o ir žmonės turi būti evakuojami iš užterštų zonų. Nesuprantu ,manau vyksta nusikalstami dalykai,nes nėra tiesos. Nėra paskelbtos tiesos ,užtai žmonės jau pavargo nuo melo.

gaila

Nenusisnekek zmogeli gal corono virusas paveike tavo smegeneles tvarka yra tvarka ir jos butina laikytis tik gaila kad per mazai nubaude
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS