„Dzūkų tankų“ bendruomenė sukrėsta: per avariją Trakų rajone žuvo du jauni jos nariai | KaunoDiena.lt

„DZŪKŲ TANKŲ“ BENDRUOMENĖ SUKRĖSTA: PER AVARIJĄ TRAKŲ RAJONE ŽUVO DU JAUNI JOS NARIAI

  • 0

Futbolo sirgalių bendruomenė „Dzūkų tankai“ trečiadienį pranešė, kad per tragišką avariją Trakų rajone neteko dviejų narių.

„Šiandien alytiškius pasiekė tragiška žinia – vakarop iš Vilniaus į Alytų keliavęs 5 asmenų ekipažas pateko į tragišką avariją, kuri nusinešė visų penkių alytiškių gyvybes...

Tarp žuvusiųjų buvo ir du „Dzūkų tankų“ bendruomenės nariai – 18-metis Rokas ir 17-metis Deivydas.

„Dzūkų tankai“ reiškia gilią užuojautą žuvusiųjų šeimoms ir artimiesiems.

Ilsėkitės ramybėje, Rokai ir Deivydai, mes jūsų niekada nepamiršime“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė „Dzūkų tankai“.

„Dzūkų tankai“ – nuo 2001 m. gyvuojanti ultrų bendruomenė, aktyviai palaikanti Alytaus „Dainavą“.

Primename, kad trečiadienį vakare Trakų rajone susidūrus dviem lengviesiems ir vienam krovininiam automobiliui žuvo penki žmonės.

Paaiškėjo, kad tragiškoje avarijoje žuvo keturi vyrai ir moteris, tarp jų – nepilnametis.

Kaip pranešė Kelių policijos tarnyba, žuvo „Fiat Doblo“ automobilį vairavęs 18-metis vaikinas, kartu važiavę 17, 29 ir 37 metų amžiaus vyrai bei 27 metų amžiaus moteris.

Pirminiais duomenimis, penkių žmonių gyvybę nusinešusi avarija kelyje Vilnius-Marijampolė įvyko, kai automobilį „Citroën Berlingo“ vairavęs 62 metų amžiaus vyras neleistinoje vietoje pradėjo lenkti vilkiką „MAN TGX“.

Į priešpriešinio eismo juostą išvažiavęs „Citroën“ susidūrė su ja važiavusiu „Fiat“, pastarasis automobilis tuomet atsitrenkė į vilkiką ir nuvažiavo nuo kelio.

„Citroën“ vairuotojas į ligoninę buvo pristatytas dėl krūtinės sumušimo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS