Vilniuje neblaivus 17-metis vairavo motorolerį | KaunoDiena.lt

VILNIUJE NEBLAIVUS 17-METIS VAIRAVO MOTOROLERĮ

  • 1

Vilniuje neblaivus 17-metis vairavo motorolerį.

Kaip pranešė policija, sekmadienio vakarą, apie 18.55 val., Naujininkų seniūnijoje esančioje Užusienio gatvėje neblaivus (2,13 prom.) septyniolikmetis vairavo motorolerį „Piaggio“.

Jis teisės vairuoti šios kategorijos transporto priemones neturi.

Dėl vairavimo išgėrus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą patį vakarą Švenčionyse buvo sulaikytas neblaivus automobilio vairuotojas. Pasak policijos, jis neturėjo teisės vairuoti, nes teisė vairuoti yra atimta.

Kaip pranešė policija, po 17 val. Adutiškio gatvėje buvo sustabdytas neblaivus (2,59 prom.) 63 metų vyras. Jis vairavo automobilį „Toyota Avensis“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus.

Tos pačios dienos paryčiais, apie 4.45 val., Vilniaus rajone, Avižienių seniūnijoje, Bukiškio kaime, neblaivi (2,08 prom.) 36 metų moteris vairavo automobilį „Seat“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus.

Dar du neblaivūs vairuotojai buvo sulaikyti Vilniuje ir Širvintose.

Sekmadienį, apie 19.57 val., Vilniuje, J. Kairiūkščio gatvėje, neblaivus (3,95 prom.) 49 metų vyras vairavo automobilį „Subaru“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus.

Tą patį vakarą, apie 20.18 val., Širvintose, Plento gatvėje, galimai neblaivus (neblaivumą tikrintis atsisakė) 53 metų vyras vairavo automobilį „Mercedes Benz“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gerai/

auga nauja kamikadziu karta dulkiagalviams galvos neskaudes nes visas paslaugas perims morgas =0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS