Gyventojai sučiupo iškrypėlį: lytinę aistrą tenkino žiūrėdamas į mažametes | KaunoDiena.lt

GYVENTOJAI SUČIUPO IŠKRYPĖLĮ: LYTINĘ AISTRĄ TENKINO ŽIŪRĖDAMAS Į MAŽAMETES

Gyventojai sučiupo ir pareigūnams į rankas atidavė iškrypėlį, tenkinusį lytinę aistrą netoliese žaidžiant mažametėms mergaitėms.

Akibrokštą vilnietis Robertas pasakojo išvydęs ketvirtadienio vakarą, kai grįžęs iš darbo priėjo prie savo kambario lango. „Atsegtu tarpkoju krūmuose žmogelis „masažavo“ savo grožybes, o netoliese, už namo kampo, žaidė dvi maždaug dešimties metų mergaitės. Jis masturbavosi į jas žiūrėdamas“, – prisiminė portalo kauno.diena.lt žurnalistų kalbintas vyras.

Prie daugiabučio namo verdant šitokiam veiksmui, vilnietis ilgai nelaukė – paskambino kaimynui ir netrukus jiedu, nusileidę į apačią, nutvėrė lytinę aistrą viešoje vietoje tenkinusį iškrypėlį bei iškvietė pareigūnus. Pričiuptasis tikino tik išėjęs pasivaikščioti ir užsimanęs gamtinių reikalų.

Atsegtu tarpkoju krūmuose žmogelis „masažavo“ savo grožybes.

„Klausėme, ar dažnai taip elgiasi, ar savo masturbavimąsi jis fotografavo, ar filmavo. Patikrinome to vyro telefoną, bet, laimė, jokios vaizdinės medžiagos ten nebuvo. Tikriausiai jam patinka tik žiūrėti“, – svarstė pašnekovas.

Robertas pasakojo, kad atvykus pareigūnams jie, peržvelgę duomenis savo įvykių registre, sakė, jog gyventojų sučiuptas vyras yra žinomas policijai ir jau ne kartą baustas. Tačiau pašnekovas sakė savo mikrorajone anksčiau jo nematęs. Jam antrino ir kaimynas.

„Su kaimynu parašėme pranešimą, pareigūnai turi mūsų kontaktus. Susisiekėme ir su vienos mergaitės tėveliais paklausti, ar jos ką nors matė. Nematė...“ – kalbėjo vilnietis.

Kaip portalo žurnalistams teigė Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos (VPK) atstovė Julija Samorokovskaja, lytinę aistrą rugpjūčio 11-osios vakarą Fabijoniškėse, L. Zamenhofo gatvėje, tenkinusiam 1991 metais gimusiam vyrui, pareigūnai surašė protokolą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Į įvykio vietą apžiūrėti prasižengėlio atvykę medikai nusprendė išvežti jį į specifinės paskirties ligoninę.

Pamatyto vaizdo šokiruotas Robertas iškrypėlio nuotraukomis pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Fabijoniškės“, kad įspėtų kaimynus. Jis taip pat pažymėjo, kad šis vyras gali pasirodyti ir kituose sostinės mikrorajonuose – Pašilaičiuose ar Perkūnkiemyje.

Tokius reikia kuo labiau viešinti ir nuotraukas ant kiekvieno stulpo kabinti, ir vaikučius būtina įspėti, kad vos tik pamatę klykti pradėtų.

Įrašą pamatę gyventojai buvo gerokai pasipiktinę tokiu akiplėšišku atėjūno elgesiu. „Tokius reikia kuo labiau viešinti ir nuotraukas ant kiekvieno stulpo kabinti, ir vaikučius būtina įspėti, kad vos tik pamatę klykti pradėtų“, – patarė komentavusi Violeta.

„Manau, daugiau naudos būtų ne policijai skambinti, o kuo greičiau įdėti į grupę ir skambinti pažįstamiems bei pranešti apie buvimo vietą. Vietiniai vyrai, manau, su malonumu „aprodytų“ jam gražias Fabijoniškių miškų apylinkes“, – piktinosi Darius.

Rašyti komentarą
Komentarai (56)

Megumin

Nesupranta kaimiečiai grožio patys, tai dar trukdo gorėžis ir kitiems

Teta

Nelyskit prie vaikino. Nukentesit.

Partyręs

Puritoniškojo sociumo pasekmė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS