Įtemptos gaudynės Vilniaus rajone – girtą vairuotoją policija stabdė šūviais | KaunoDiena.lt

ĮTEMPTOS GAUDYNĖS VILNIAUS RAJONE – GIRTĄ VAIRUOTOJĄ POLICIJA STABDĖ ŠŪVIAIS

  • 5

Sekmadienį paryčiais Vilniaus rajone, Šumsko plente, policijos pareigūnams teko šūviais stabdyti neblaivaus vyro vairuojamą automobilį, vairuotojas vėliau taip pat priešinosi sulaikomas.

Pasak Policijos departamento, apie 3 val. pareigūnams kelyje nestojo stabdomas automobilis „Škoda Octavia“,o jį persekiojant vienas iš pareigūnų iš tarnybinio pistoleto „Glock 19“ iššovė devynis šūvius ir peršovė kairiojo galinio ratą padangą.

Praėjus maždaug pusvalandžiui nuo gaudynių pradžios persekiojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir sustojo, iš jo iššoko du vyrai ir bandė pabėgti, tačiau buvo sulaikyti.

Automobilį vairavęs 1988 metais gimęs vyras pasipriešino sulaikomas ir sužalojo vieną iš pareigūnų, šis po suteiktos medicininės pagalbos gydosi ambulatoriškai.

Automobilio salone pareigūnai vėliau rado augalinės kilmės, įtariama, narkotinių medžiagų.

Vairuotojui nustatytas 1,39 promilės girtumas, jis ir kartu važiavęs 1986 metais gimęs vyras uždaryti į areštinę.

Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir pasipriešinimo pareigūnui.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Stal

Jeigu vairuotojas jau visai neadekvačiai elgėsi tai gal tas mentas šaudydamas į padangas išgelbėjo kieno nors gyvybę, nes anas bėgdamas nuo jų galėjo sukelti grėsmę kitų vairuotojų, keleivių ir aplamai pieščiųjų gyvenimams ar sveikatai... nors, ar nebuvo galima patiesti ežiuką ir taip jį sustabdyti?

Turėjo

būti sužalotas ne policininkas, o abu silpnavalių žmonių nuodytojai- narkotikų prekeiviai...

Kaimieciui buduloui

Kaimo asile, JAV paskui tave vazines tol, kol tu sustosi. Tik tau sustojus i tqve bus nukreipiami saunamieji ginklai. Tau, kaimo asilui ir valstieciu/darbininku klases atatovui, galiu patvirti ti, kad ne tik Europos Sajungoje, bet ir JAV ar Kanadoje ginklas gali buti vartojamas tik apsiginti, o ne saudyti i automobili tam, kad sustabdyti. Pasalpini, padaryk namu darbus pries rasant.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS