Lietuvos įmonė nukentėjo nuo sukčių: žala – per 201 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

LIETUVOS ĮMONĖ NUKENTĖJO NUO SUKČIŲ: ŽALA – PER 201 TŪKST. EURŲ

Du keltuvus iš Austrijos įmonės nusprendusi įsigyti Lietuvos įmonė nukentėjo nuo sukčių – į suklastotą sąskaitą buvo pervesta 201,3 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienį, 13.23 val., Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo bendrovės pranešimą, kad sausio 29–31 dienomis už planuojamus įsigyti du keltuvus iš Austrijos įmonės, į pateiktą suklastotą sąskaitą atlikti 100 tūkst. ir 101,3 tūkst. eurų pavedimai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl didelės vertės sukčiavimo.

Tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo labai didelės vertės svetimą turtą,  baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nesusimastot

kad visalaik sitai vyksta tik lietuvoj.... aferistai bankininkai dirbt moka...viskas padaryta tam kad zmogu apgaut ir isnaudot... a sicia pasitaike puiki proga... pinigelis dingo... kaip wallstryt bebrai sako sorry...

as sakiau geriausias atsiskaitymas :

grynais i delna... a valdzia noredama pakontroliuot paapmokestint suvarzydama jusu laisves padare viska kad pinigai keliautu per tarpininka... viskas per banka... vadinasi konpensacija nuostoliu butina reikalaut is banko ir is valdzios.. 50-50... a jie poto tegu issiiesko is ten i kur pravede... as gi parasiau kad 3 rubl petruj uz pluga.... a saskaitos numeri bankas tikrina ir tikrina 10 kartu ar tai tikra ar padirbta...kekviena karta inesdamas 100ur i banka gaunu pranesima kad pinigai juodi... kekviena karta provesdamas 1000eur uz nuoma gaunu pranesima jog bankas apie pavedima pranes mokesciu inspekcijai.... karoce grazinkit pinigus ir greit a tai sakes ir dalgius galandam

SUSIJUSIOS NAUJIENOS