M. Davidonio mama skyrė jautrius žodžius sūnui ir pranešė, kur bus galima atsisveikinti su 15-mečiu | KaunoDiena.lt

M. DAVIDONIO MAMA SKYRĖ JAUTRIUS ŽODŽIUS SŪNUI IR PRANEŠĖ, KUR BUS GALIMA ATSISVEIKINTI SU 15-MEČIU

  • 40

Vasarį dingusio ir šios savaitės pradžioje rasto negyvo 15-mečio Mykolo Davidonio mama pasidalijo informacija, kur bus galima atsisveikinti su mirusiu paaugliu.

„Mykolai, mano meile, gyvenimo stebukle, kodėl taip greitai? Kodėl taip anksti? Kodėl taip trumpai? Žinau, tu dabar saugus, tau, mano mažyli, viskas gerai!!! Mums, čia pasilikusiems, plyšta iš skausmo širdis. Kaip atrasti paguodą? Kaip išmokti gyventi be tavęs? Žmogus – tik žemės svečias, ir turi jis sugrįžt namo. Bet kaip sunku jį išleisti į kelią, kuriuo negrįžta niekas atgalios“, – ketvirtadienį feisbuke rašė Mykolo mama.

Šv. Mišios už Mykolą bus laikomos gegužės 6 d. 11.30 val. Joanitų bažnyčioje (Antakalnio g. 27).

Atsisveikinti su Mykolu bus galima laidojimo namuose M.K. Paco g. 4, Vilniuje, II salėje gegužės 6d. nuo 17 iki 20.30 val. ir gegužės 7d.  nuo 8.30 iki 14 val. Urna bus išnešama 14 val.

„Laidosime Kairėnų kapinėse. Mykolai, tu visada mano, tėčio ir brolio širdyse. Kiekvieną vakarą mes maldoje su tavimi. Tikiu, kad ir tiesa ateis su laiku.... Meldžiuosi“, – rašė 15-mečio mama.

Dingusio paauglio tėvas žinią, kad rastas 15-mečio kūnas, patvirtino pirmadienio vakarą. „Pranešame, jog šiandien, po beveik trijų mėnesių paieškų, buvo rastas mūsų sūnaus Mykolo kūnas. Nuvykę į vietą atpažinome savo vaiko rūbus. Vyksta ekspertizė, po jos policija patvirtins. Esame dėkingi už jūsų visų pagalbą, palaikymą ir linkėjimus. Labai prašome išlaikyti rimtį ir ramybę“, – feisbuko grupėje „Mykolo paieška“ pirmadienio vakarą skelbė Mindaugas Davidonis.

M. Davidonis dingo vasario 4 dieną. Jo ieškojo ne tik specialiosios tarnybos, narai, bet ir daugybė savanorių. Per paieškas buvo rasti įvairūs paauglio daiktai, tarp jų – kuprinė, striukė, telefonas, banko kortelė, ausinės. Paskutinį kartą draugai M. Davidonį matė prie Vingio kino teatro. Vėliau nustatyta, kad vaikinas išlipo iš  troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

Skausmas

tikras buna vidinis nebylus,o ne rašinejama i soc.tinklus , ka dare mama?! O zurnaliugos tai viešino spaudoj todel žmones ir ivairiai komentuoja nes tai daug kam nepriimtina , gedint artimo...

Kristina

O, Dieve! Žmonės, kas jums darosi, Aptarinėjate kiekvieną žodį. Perskaitėte ir pasilikite savo nuomonę sau. Šeimai toks skausmas...

Laūdotuvėse tųrėtų dalyvauti ne tik kraujasiurbiai

iš Vatikano, Naujinikų talibanas, bet ir tvarioji išmanioji vyriausybės qrva Morgo Morgana, žydelnikė Armonautė, landsgrybinė Schimonkytė!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS