M. Davidonio tėvas neabejoja, kad rastas sūnaus kūnas: megztinio fragmentai, batai gerai išsilaikę | KaunoDiena.lt

M. DAVIDONIO TĖVAS NEABEJOJA, KAD RASTAS SŪNAUS KŪNAS: MEGZTINIO FRAGMENTAI, BATAI GERAI IŠSILAIKĘ

  • 7

Pirmadienio vakarą Neryje aptiktas skenduolis. Prieš tris mėnesius dingusio vilniečio Mykolo Davidonio tėvai teigia, kad nėra abejonių, kad tai jų sūnus. 

„Neturime [abejonių]. Iš rūbų atpažinome. <…> Megztinio fragmentai, batai gerai išsilaikė“, – portalui tv3.lt antradienį sakė Mykolo tėvas Mindaugas Davidonis.

M. Davidonio tėtis pasakojo, kad vieta, kurioje buvo rastas paauglio kūnas, savanorių ir gelbėtojų buvo tikrinta ne sykį tiek su valtimis vandenyje, tiek su echolotais, tačiau nieko nebuvo aptikta. Čia buvo plaukta ir praėjusį penktadienį.

Kaip jau buvo skelbta, pirmadienį gelbėjimo darbus Neryje atlikę ugniagesiai-narai skenduolio kūną apie 16.44 val. ištraukė ties Valų kaimu Trakų rajono savivaldybės ribose.

Apie pastebėtą skenduolį pareigūnams pranešė baidarėmis plaukęs žmogus.

Po radinio teisėsauga pradėjo naują tyrimą. „Vakar radus kūną buvo pradėtas naujas ikiteisminis  tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Priėmiau sprendimą tyrimą dėl Mykolo Davidonio paieškos ir tyrimą rasto kūno mirties priežasčiai nustatyti sujungti į vieną“, – antradienio rytą portalui kauno.diena.lt teigė Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Jurgita Jasiūnienė.

Į vasario 4 dieną dingusio Mykolo paiešką buvo įsitraukę daugybė žmonių.

Per paieškas Vilniuje prie Žirmūnų tilto buvo rasti įvairūs jo daiktai, tarp jų kuprinė, striukė, telefonas, banko kortelė, ausinės. Kelta nuskendimo versija, vaikino Neryje ieškojo narai.

Paskutinį kartą draugai M. Davidonį matė prie Vingio kino teatro. Vėliau nustatyta, kad vaikinas išlipo iš  troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

rasas

pritariu pirmam. ir apskritai, masė tų skenduolių būta, ir visi ramiai atsirasdavo po kurio laiko, kaip ir šitas kūnas, beje, o čia dronai, feisbukai, nesibaigiančios paieškos... toks vaizdas, lyg kokių milijonierių giminaitis būtų, susidaro...

tik

vitoje uzuojautos atsiranda kom vemianciu matomai to marmalo pasekme uzuojauta ir suam dar gyvam padarui pridedancio neigiamos emocijos i savo karmos desni z=0

Aaanu

Užsičiaupk šūdo gabale. Kad tave gyvenimas suvemtų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS