Matėte riaušes? Padėkite policijai nustatyti nusikalstamas veikas vykdžiusius asmenis | KaunoDiena.lt

MATĖTE RIAUŠES? PADĖKITE POLICIJAI NUSTATYTI NUSIKALSTAMAS VEIKAS VYKDŽIUSIUS ASMENIS

  • 31

Vilniaus apskr. VPK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl to, kad rugpjūčio 10 d. Nepriklausomybės aikštėje prie Seimo rūmų vykęs taikus mitingas peraugo į masines riaušes.

Jų buvo sužaloti pareigas vykdę pareigūnai, pažeidžiama viešoji tvarka, nukentėjo ir kiti asmenys.

Sostinės pareigūnai prašo visuomenės pagalbos. Turintys šiam tyrimui reikšmingos informacijos, vaizdinės medžiagos, kitokios informacijos ar galintys pateikti informaciją apie asmenis, vykdžiusius nusikalstamas veikas ar teisės pažeidimus riaušių prie Seimo metu, prašomi susisiekti su policija ir šią informaciją siųsti el. paštu spauda@policija.lt

Siųsdami informaciją nurodykite savo kontaktus, kuriais pareigūnai galėtų su jumis susisiekti.

Taip pat policija kviečia atsiliepti asmenis, nukentėjusius nuo neteisėtų riaušių dalyvių veiksmų ir susisiekti tel. nr. Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus visą parą veikiančiu tel. nr. 8 605 67339

„Tikimės visuomeniškos jūsų pagalbos, kad pažeidimus ir nusikalstamas veikas padarę asmenys būtų kuo greičiau nustatyti ir patraukti atsakomybėn“, - skelbia policija.

 

GALERIJA

  • Matėte riaušes? Padėkite policijai nustatyti nusikalstamas veikas vykdžiusius asmenis
Rašyti komentarą
Komentarai (31)

paprasta

Tai kad riauses pradejo patys policininkai. Yra filmuota medziaga ir galite be problemu bausti riauses sukelusius policininkus.

Taigi

Riaušes kelti , kaip visada, buvo konservatorių samdiniai atvaryti...

aPažinau iš Venskienės rėmėjų.

Mačiau Vilniuje riaušių organizatoriu garlivoje patvorini su plika galva.Rėkė ir vadovavo kiek supratau visiems.Plaukai jei jų yra nuskusti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS