Šokiruojantis įrašas: jaunuoliai tikina sučiupę priekabiautoją – surišo, mušė ir reikalavo pinigų | KaunoDiena.lt

ŠOKIRUOJANTIS ĮRAŠAS: JAUNUOLIAI TIKINA SUČIUPĘ PRIEKABIAUTOJĄ – SURIŠO, MUŠĖ IR REIKALAVO PINIGŲ

  • 17

Trečiadienį Policijos departamentas pranešė apie Vilniuje, miško takelyje, penkių asmenų užpultą vyrą. Kaip paaiškėjo, incidentas įvyko ne šiaip sau – užpultasis planavo čia susitikti su mažamete.

Įvykio vaizdo įrašas išplito viename socialiniame tinkle esančioje grupėje. Jame matyti, kaip grupė jaunuolių vejasi taikiniu tapusį vyrą, tuomet parklupdo jį ant sniego ir užlaužę rankas už nugaros apvynioja jas lipnia juosta, užklijuoja burną.

Tada sučiuptą vyrą jie vedasi miško takeliu ir šnekasi: „Žinai, kas su tavimi čia susirašinėjo? Žinai, kas tau gresia už priekabiavimą?“ – girdėti vaizdo įraše.

Sučiuptasis, išgirdęs klausimus, ėmė gintis sakydamas, kad nepriekabiavo, tačiau iš jo lūpų nuskamba frazė: „Jeigu norite, aš galiu sumokėti“.

„Kiek? 2500 štukos turėsi? Po mėnesio? Mums reikia per savaitę. O ką dabar su tavim darom, dabar babkių, tai neturi. Tai papasakok, ką su 13-mete norėjai veikt?“ – klausė jaunuoliai.

Po šio klausimo sučiuptas vyras tikino norėjęs su mažamete tik pasivaikščioti, nes esą ji pati jam tai siūlė. Iš įtariamo priekabiautojo jie paėmė asmens tapatybės kortelę ir pasakė žiną, kur šis gyvena, turintys jo telefono numerį, bei pasakė, kad po savaitės susitiks. Ir jei negaus žadėtų pinigų, praneš pareigūnams.

„Atsiklaupk ant kelių, atsiprašyk prieš kamerą. Atsiprašyk dabar panelės, bučiuok batus“, – liepė jauni vyrai.

Paskui grupė jaunuolių lipnia juosta dar stipriau apvyniojo vyro rankas ir nusivedę prie medžio parklupbdė bei panaudodami jau minėtą lipnią juostą pritvirtino jį prie medžio, o nueidami liepė laukti žmonių, kad šie jį išvaduotų.

Policijos departamentas pranešė, kad pirmadienį, vasario 15 d., buvo užpultas 1998 metais gimęs. O jį užpuolę penki asmenys reikalavo pinigų ir pagrobė asmens tapatybės kortelę.

Susisiekus su Vilniaus apskrities pareigūnais, šie tikino, kad aiškinasi incidento aplinkybes, kol kas sulaikytųjų nėra. „Pareigūnai dirba, nustatinėja visus asmenis, tikslinasi įvykio aplinkybes“, – sakė Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Julija Samorokovskaja.

Pasak jos, atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl savavaldžiavimo ir turto pagrobimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso (BK) 294 str. 2  d. ir 302 str. 1 d. – aut. past.).

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

@@@@@@

Šalyje esama problema pasireiške, į tėvus tinkančias veda,i senelius tinkančias veda, nesupranta dauguma jaunu mergaičių kas yra gerai ir kas blogai.Vyrai kaip kurie taip pat elgissi taip galvodami ,kad kuo jaunesnė tuo geriau.Manau pasaulį užvaldė internetas , kuris daro žalą protui, sveikatai ir tvarkingam gyvenymui.Pasaulis prarajoje,jeigu nepriims priemonių prieš visą tai ,sunaikins patys save.

Stebetoja

Jeigu tevai daugiau bendrautu su savo vaikais 13 metû ir veliau sužinotu kiek visokiu iškrypusiû žmoniû vaikams rašo , berniukam vyresnes moterys ir vyrai vyresni o mergaitem 26 vyrai ,tai yra baisu .

Kristina

Visi kalti. mergina, kavalierius, jaunuoliai. VISI.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS