Moksleivė pasiskundė, kad jai galvą į suolą trenkė mokytoja | KaunoDiena.lt

MOKSLEIVĖ PASISKUNDĖ, KAD JAI GALVĄ Į SUOLĄ TRENKĖ MOKYTOJA

Vilniuje moksleivė pasiskundė, kad jai galvą į suolą trenkė mokytoja.

2000 metais gimusi mergaitė penktadienį kreipėsi į Vilniaus ligoninę, pranešė Policijos departamentas.

Ji kreipėsi dėl galvos sumušimo ir paaiškino, kad tą pačią dieną apie 8 val. Rusų gatvėje Vilniuje esančioje mokykloje pamokos metu mokytoja trenkė galvą į suolą.

Moksleivė gydoma ambulatoriškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

senele

vadinasi jokio autoeiteto mokytoja neturi.toks poelgis parodo jos silpnuma.nepritariu mokines elgesiui,bet mokytoja smerkiu.reikia moketi bendrauti,o tuo labiau kantrybes reikia.ranka kelti pries svetima vaika!baisu yra tevai,paskambinti,pranesti.

Anonimas

O kodėl nieko neparašyta, ką ta mergaitė veikė, kad mokytoja nesusivaldė. Tikriausiai manote, kaip "uodegytė" rašė- uždavinius ramiai sprendė( labai patiko komentaras), o mokytoja prisėlinus trenkė. Na, o "Brudas" mano, kad geri mokytojai ir žvėriukus sutramdo, o ar nepagalvojote, kodėl mokytojai žvėriukus turėtų tramdyti? Gal tėveliai galėtų pasistengti, kad žvėriukai neužaugtų, o jei jau tokie užaugo gal tegu į mišką paleidžia pas kitus žvėris. Danai atrodo, kad tokius vaikus savo pavyzdžiu mokytojai ir išmoko. Ne, brangioji Dana, elementaraus elgesio normų vaikai išmoksta šeimose. Belieka tik apgailestaut, kad mokytoja nesusivaldė ir turės nemalonumų, bet ją suprast tikrai galima ir dauguma komentatorių supranta.

aaaaa

Iš to kas parašyta kažkaip nesinori tikėti šia istorija. Greičiausiai perestukinė savo elgesiu išprovokavo konfliktą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS