Moteris meldžia pagalbos: brolis namo negrįžta kelias paras | KaunoDiena.lt

MOTERIS MELDŽIA PAGALBOS: BROLIS NAMO NEGRĮŽTA KELIAS PARAS

  • 3

Socialiniuose tinkluose dalijamasi moters, ieškančios brolio, pagalbos prašymu. 

„Dingo mano brolis Pavel Lazarev! Antradienį jį matė Šalčininkuose prie „Cesta“ parduotuvės. Namo jis negrįžta, – pasakoja dingusio 36-erių metų vyro sesuo Valentina. – Jį matė trečiadienį, buvo sulaikytas pasienio punkte prie Baltarusijos, šiandien sulaukėme žinutės, kad netoli mūsų gyvenvietės, Turgeliuose, brolį matė vienas žmogus. Bet daugiau – nežinia.“

Moteris teigia, kad brolio ieškojo aplinkinėse vietovėse, pas pažįstamus, parduotuvėse.

„Jis yra geriantis žmogus, paskui būna epilepsija, o tada ir psichozė. Kelis kartus jis yra dingęs trim dienom, bet jis slankiodavo aplink esančiais miškais, tai taip jį ir surasdavome“, – portalui pasakojo moteris.

Anot pašnekovės, penktadienio rytą jie kreipėsi pagalbos į policiją. „Šiandien  su pareigūnais ieškojome po ir aplink Šalčininkus, – sakė Valentina. – Jis yra paprastas kaimo žmogus, jis niekada nesinaudojo telefonu. Prie nepažįstamų arba kai nežino, ką sakyti, jis tada tyli, gali nusijuokti, jei jis kažko nesupranta arba jam tampa negerai su atmintimi. Kai jam būna psichozė, jis dažniausiai į bet kokį klausimą sako: „Taip“. Jis buvo su juoda striuke, berods turėjo kepurę, bet žmonės jį matė be kepurės. Jo plaukai – trumpi, šviesūs, linkę į rusvumą. Turi strazdanų. Jis vidutinio ūgio, link aukštesnių, lieknas“, – sakė moteris.

Turinčius reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į seserį telefono numeriu  866246968 arba skambinti policijai numeriu 112.

Policijos atstovai sekmadienio vakarą prašė dėl šio atvejo paskambinti rytoj.

GALERIJA

  • Pavel Lazarev
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

H.

Atsiras kur jis dėsis toki ligoniai nemirtingi gi.

Spec.

Jeigu ligonis tai negrįš,korona pasiglemš.Dabar labai toks momentas,kada zmogus gali mirti ir nebus kaltų, tik korona..

Kaktusas

Jeigu tokios problemos, tai jam GPS pritaisykite, negi sunku. Nedaug kainuoja.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS