Moterys policijos pareigūnams siūlė save, jaunuoliai – nelegalių cigarečių | KaunoDiena.lt

MOTERYS POLICIJOS PAREIGŪNAMS SIŪLĖ SAVE, JAUNUOLIAI – NELEGALIŲ CIGAREČIŲ

  • 4

Vilniaus policijos pareigūnams įkliuvo du jaunuoliai, neteisėtai laikę ir realizavę akcizais apmokestinamas prekes, bei dvi prostitucija įtariamos moterys.

Rugsėjo 18-19 d. pareigūnai, socialiniame  tinkle aptikę skelbimus apie nelegaliai parduodamas kaitinamojo tabako cigaretes „Heet“, organizavo patikrinimą. Pas 18-metį jaunuolį rasta ir paimta 49 pakeliai kaitinamojo tabako cigarečių „Heets“, o pas 21-erių metų jaunuolį ‒ 60 pakelių tokių pat cigarečių. Pastarasis, sužinojęs, kad ketino parduoti cigaretes pareigūnams, išmetė jas ir bandė sprukti, o sulaikytas ‒ atsisakė prisistatyti, nevykdė kitų teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų.

Kaip praneša policija, jaunuoliams pradėtos administracinės teisenos dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymą, gabenimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką.

Už šį pažeidimą gresia bauda nuo 400 iki 1900 eurų. 21-erių metų jaunuoliui teks atsakyti ir už pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymą. Jam gresia bauda nuo 90 iki 140  eurų.

Taip pat pareigūnams įkliuvo ir dvi moterys, savo paslaugas reklamuojančios internete. 42-ejų ir 28-erių moterys už vertimąsi prostitucija patrauktos atsakomybėn pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 487 str.

GALERIJA

  • Moterys policijos pareigūnams siūlė save, jaunuoliai – nelegalių cigarečių
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

asmuo

o otei galia suprati tai gi policininka irgi zmogus galir vyras netgi ogal vinisas, o gal mininisgyvenias nusiskloste ar siaip intyiu problemu turi pareigunas taigii jeigu drugisksi, uitart, bed ta kad siiuolaikine felicija keiistokiai neklatumopriezumpcija laikosi kaxkoks iskrypeliskas budas nekaltuma irodynet, kazkkaip labai jau suteise kertai tukalltas IIRODYK KAD NEKLATS o ne tauip kaip ankschiau budavo,,, kad teismmorekialaukt.... taigi vat gaila kad iskrypeis IRAntpeciai GALI BUTI SUSIJJE... ir a

Anonimas

Jo pagavo baisiausius nusikaltelius/es ,dabar Lietuvoje nusikaltimu bus zenkliai maziau,Valio musu teisesaugai.NIEKALUS GAUDYTI UZSITARNAUTI.

IDIOTES

Taigi mentams savos koleges duoda veltui su kuriomis vazinejasi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS