Neryje rastas M. Davidonio kūnas: prokuratūra pradėjo naują tyrimą | KaunoDiena.lt

NERYJE RASTAS M. DAVIDONIO KŪNAS: PROKURATŪRA PRADĖJO NAUJĄ TYRIMĄ

  • 23

Pirmadienio vakarą Neryje, ties Valų kaimu, rasti stipriai suirę skenduolio palaikai. Vasario mėnesį dingusio vilniečio Mykolo Davidonio tėvai patvirtino, kad tai – jų sūnaus kūnas. Teisėsauga pradėjo naują tyrimą. 

„Vakar radus kūną buvo pradėtas naujas ikiteisminis  tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Priėmiau sprendimą tyrimą dėl Mykolo Davidonio paieškos ir tyrimą rasto kūno mirties priežasčiai nustatyti sujungti į vieną“, – antradienio rytą portalui kauno.diena.lt teigė Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Jurgita Jasiūnienė.

Primename, kad policija dar vasario mėnesį buvo pradėjusi tyrimą dėl dingusio M. Davidonio. 

LNK reportažas:

„Tyrimas buvo atliekamas nuo vasario pradžios, atlikta labai daug veiksmų, todėl yra priimamas sprendimas šiuos tyrimus sujungti, – teigė prokurorė. – Jeigu priimame sprendimą tyrimus apjungti, tai manome, kad tai gali būti M. Davidonio kūnas. Aišku, tai reikia patvirtinti DNR tyrimu, kuris yra paskirtas. Manome, kad savaitės pabaigoje arba pirmadienį turėsime atsakymą. Tėvai atpažino, kad tai gali būti Mykolas, tai padarė praktiškai iš drabužių ir kitų išorinių duomenų.“

Pašnekovė teigė, kad žmogui dingus be žinios ir radus kūną DNR tyrimai atliekami skubos tvarka. 

„Bus ir išsamesnis kūno tyrimas, kuris užtrunka žymiai ilgiau“, – pridūrė prokurorė.

Dingusio paauglio tėvas žinią, kad rastas 15-mečio kūnas, patvirtino pirmadienio vakarą.

„Pranešame, jog šiandien, po beveik trijų mėnesių paieškų, buvo rastas mūsų sūnaus Mykolo kūnas. Nuvykę į vietą atpažinome savo vaiko rūbus. Vyksta ekspertizė, po jos policija patvirtins. Esame dėkingi už jūsų visų pagalbą, palaikymą ir linkėjimus. Labai prašome išlaikyti rimtį ir ramybę“, – feisbuko grupėje „Mykolo paieška“ pirmadienio vakarą skelbė Mindaugas Davidonis.

M. Davidonis dingo vasario 4 dieną. Jo ieškojo ne tik specialiosios tarnybos, narai, bet ir daugybė savanorių. Per paieškas buvo rasti įvairūs paauglio daiktai, tarp jų – kuprinė, striukė, telefonas, banko kortelė, ausinės.

Paskutinį kartą draugai M. Davidonį matė prie Vingio kino teatro. Vėliau nustatyta, kad vaikinas išlipo iš  troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Tegyvuoja qrvų tvarioji ir išmanioji

prastatūtės schiman vyriausybė, suspėjanti tiekti prekes mokykloms ir žydų mafija su MORGO MORGANA PRIEŠAKYJE ir UŽPAKALYJE! Nugaidavo žydelnikė armoškaitė Naujininkų talibaną, ėmėsi inovatyvų ministerijos verslą tiesiai savo p.i.z.ė.n.

tai

is kuno akivauzdu kad numarintas ir imestas i vandeni buktai jeskotojai jau zinojo kur jeskot ??? ///

Kaip baigesi

senas - taip ir naujas. Nors,seima akivaizdziai ne eiline. Gal ir dirbs nors kiek,o ne nusispjaus,kaip ant kitu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS