Pareigūnams įkliuvo puikiai žinoma kišenvagė: žmones apvogdavo viešajame transporte | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO PUIKIAI ŽINOMA KIŠENVAGĖ: ŽMONES APVOGDAVO VIEŠAJAME TRANSPORTE

  • 2

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnams su įkalčiais įkliuvo gerai žinoma kišenvagė (gimusi 1985 m.). Moteriai paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Kriminalistai pastebėjo, kad sostinės viešajame transporte vėl ėmė siautėti kišenvagiai. Tuoj pat buvo imtasi veiksmų nusikaltimams išaiškinti. Rezultatų ilgai laukti nereikėjo.

Rugsėjo 30 d. apie 12 val. 15 min. Žirmūnuose, 17-to maršruto troleibuse, kriminalistai pastebėjo gerai pažįstamą kišenvagę. Troleibuse ji atsistojo šalia vyresnio amžiaus moters, ant rankos pakabino didelį šaliką, taip vadinamą „širmą“, ir iš pastarosios užsegtos kuprinės, ją atsegus, ištraukė piniginę bei ramiai atsisėdo troleibuso gale. Nukentėjusiajai išlipus, kišenvagė išsitraukė pinigus iš ką tik pavogtos piniginės ir ją užkišo už sėdynių. „Nematomi“ pareigūnai iškart sulaikė įtariamąją su įkalčiais. Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate pasitvirtino, kad sulaikytoji ne kartą teista už analogiškus nusikaltimus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamajai paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Sostinės policijos pareigūnai įtaria, kad ši moteris galėjo padaryti ir daugiau kišenvagysčių, todėl nukentėjusių prašo kreiptis nurodytais tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 arba paskambinti skubiosios pagalbos telefonu 112.

Pareigūnai atkreipia dėmesį į tai, kad visuomeniniame transporte, turgavietėse, prekybos centruose ar kitose masinėse susibūrimo vietose būtina atsakingai saugoti savo turtą – pinigines, mobiliuosius telefonus ar kitus vertingus daiktus stengtis laikyti vidinėse rūbų kišenėse ar užsegtose rankinėse, rankines, kuprines laikyti ne už nugaros, o priešais save, atsiskaitant nedemonstruoti aplinkiniams piniginės turinio, o pastebėjus šalia savęs įtartiną asmenį, demonstratyviai atkreipti jo dėmesį, kad jūs jį matote ir stebite.

GALERIJA

  • Pareigūnams įkliuvo puikiai žinoma kišenvagė: žmones apvogdavo viešajame transporte
  • Pareigūnams įkliuvo puikiai žinoma kišenvagė: žmones apvogdavo viešajame transporte
Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tai stai

Tokia jauna o jau uzkietejusi vagis, ir jei dar prigimdys vaiku, tai koki pavyzdi jie matys, taip ir eina is kartos i karta, ir daugeja ir daugeja brudu Lietuva paskes tarp vagiu, pijoku, issigimeliu

saunuoliai

mentai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS