Pareigūną pražudžiusi avarija: mirtiną pasivažinėjimą BMW užfiksavo patys paaugliai | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNĄ PRAŽUDŽIUSI AVARIJA: MIRTINĄ PASIVAŽINĖJIMĄ BMW UŽFIKSAVO PATYS PAAUGLIAI

Trakų rajone, Rūdiškėse, penktadienio rytą susidūrė du automobiliai – „Volkswagen“ ir „BMW X5“. Per avariją žuvo policininkas, BMW važiavę nepilnamečiai nukentėjo. Tragiškos avarijos baigtį nufilmavo patys paaugliai.

Internete sparčiai plintančiame vaizdo įraše matyti, kaip BMW automobiliu važiuojantys paaugliai dideliu greičiu lekia siaura gatve.

BMW nė nesustojo prie STOP ženklo ir nepraleidęs pagrindiniu keliu važiuojančio „Volkswagen“, rėžėsi į jį.

Vaizdo įraše girdėti, kaip po susidūrimo vienas iš paauglių vaitoja iš skausmo.

Kaip pranešta anksčiau, per avariją žuvo savo automobiliu per atostogas vykęs policininkas.

„Žuvusysis – Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų policijos komisariato pareigūnas, gimęs 1970 metais“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Ji teigė, kad kitu automobiliu „BMW X5“ vyko nepilnamečiai, jie taip pat nukentėjo per avariją.

„Nukentėjo visi BMW automobilyje buvo nepilnamečiai – 2008, 2008, 2009 ir 2009 metų gimimo“, – BNS sakė policijos atstovė.

Pirminiais tyrimo duomenimis, kol kas nenustatyto vairuotojo vairuotas „BMW X5“, kirsdamas kelių sankirtą, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „Volkswagen“.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, 7.15 val. ugniagesiams pranešta, kad Rūdiškėse dega automobilis. Pranešėjas teigė, kad į jo namą įsirėžė „BMW X5“.

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad eismo įvykio metu susidūrė BMW ir „VW Carvelle“ automobiliai. Apie 30 metrų atstumu nuo pastato gulėjo žmogus.

Nuo BMW smūgio į pastatą išdužo namo langas.

Tolesnį įvykio tyrimą atlieka policija.

 

Gairės: BMW, avarija LT, vaizdo įrašas, paauglių pasivažinėjimas, žuvo policininkas
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Egis

Kaune nuo dešimtos vakaro visa vasara vyko motociklų lenktynės Raudondvario plente ir šalimais ,negalima miegoti per triukšma, bet negirdi jo nei policija ,nei savivaldybės vyrai ,matyt kad patys dalyvauja ir kelia triukšma,bet diena stato trikojis kur jų nereikia, kodėl nakti tiems šūdžias negali jų pastatyti pririnkti pinigėlių ,štai tokia kaune šūdona tvarka .

nieko nebus

tėvai nupirko X5 BMW reiškia turi babkių ir reiškia duos kyšį kad nebaustų

Vytas

Vyrukai rusiškai šaukiasi ,tik poto lietuviai pribėgo gelbėti.Gal vėl ne baudžiamieji draugai ,kuriems dzin Lietuvos tvarka .Jiems net nereikia draudimu.Savu bepročiu turim,o dar…
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS