Pasprukti nuo policijos neblaiviam vairuotojui sutrukdė elektros stulpas – įpūtė 2,31 promilės | KaunoDiena.lt

PASPRUKTI NUO POLICIJOS NEBLAIVIAM VAIRUOTOJUI SUTRUKDĖ ELEKTROS STULPAS – ĮPŪTĖ 2,31 PROMILĖS

  • 4

Nuo policijos bėgęs, teisės vairuoti neturėjęs neblaivus vairuotojas apgadino tarnybinį automobilį, atsitrenkė į elektros stulpą.

 

Kaip antradienį pranešė Vilniaus apskrities policija, birželio 4 dieną, apie 17 val., Šalčininkų rajone, Eišiškėse, pastebėtas automobilis „Audi A6“ be valstybinio numerio ženklų.

Pareigūnams panorus automobilį patikrinti, „Audi A6“ įsuko į automobilių stovėjimo aikštelę ir sulėtino greitį. Dar kartą pakartojus nurodymą sustoti, automobilio vairuotojas, padidinęs greitį, ėmė šalintis.

Anot pranešimo, „Audi A6“ pavojingai manevravo po visą kelią ir kėlė pavojų kitiems eismo dalyviams pažeisdamas Kelių eismo taisykles, sudarinėjo pavojingas situacijas. Tuo metu automobilio keleivis pro atidarytą langą rodė praeiviams įvairius gestus.

Kelių policijos skyriaus ekipažas blokavo kelią. „Audi A6“ sustojo, tačiau, policijos pareigūnams išlipus iš tarnybinio automobilio, vairuotojas įjungė atbulinę pavarą ir, pajudėjęs atbulomis bei atsitrenkęs į tarnybinio automobilio priekį, staigiai padidino važiavimo greitį, kelkraščiu apvažiavo blokadą. Automobilis nulėkė keliu Babriškės–Varėna–Eišiškės.

Bėglys įsuko į žvyrkelį, kur didino greitį ir nereagavo į reikalavimus sustoti. Gilviniškių kaime staigiai stabdydamas „Audi A6“ vairuotojas taranavo pareigūnų tarnybinį automobilį, ir neleisdamas aplenkti vingiavo po kelią.

Anot policijos, manevruodamas automobilis ketino įsukti į šalutinį kelią, tačiau nesuvaldytas nuvažiavo nuo kelio. Norėdamas išvažiuoti, užkirto kelią tarnybiniam automobiliui „VW Passat“ ir į jį trenkėsi. Po smūgio automobilis nuvažiavo į laukus ir atsitrenkė į elektros stulpą.

Vairuotojas buvo sulaikytas. Automobiliui „Audi A6“ neatlikta privalomoji techninė apžiūra, o jį vairavusiam 21–erių vyrui pirmu pūtimu nustatyta 2,9 promilės, antru – 2,31 promilės.

Kartu važiavęs 24–erių keleivis taip pat buvo neblaivus – pirmu pūtimu nustatytos 2,31 promilės, o antru – 2,5 promilės. Bėglys atsidūrė areštinėje.

Eismo įvykio metu nukentėjusiems pareigūnams buvo suteikta pagalba ligoninėje, jie gydosi ambulatoriškai.

GALERIJA

  • Pasprukti nuo policijos neblaiviam vairuotojui sutrukdė elektros stulpas – įpūtė 2,31 promilės
  • Pasprukti nuo policijos neblaiviam vairuotojui sutrukdė elektros stulpas – įpūtė 2,31 promilės
  • Pasprukti nuo policijos neblaiviam vairuotojui sutrukdė elektros stulpas – įpūtė 2,31 promilės
  • Pasprukti nuo policijos neblaiviam vairuotojui sutrukdė elektros stulpas – įpūtė 2,31 promilės
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ir

Karves stebina tokie neblaivūs vairuotojai.

Durniu laivas

Jeigu vaikinams nera ka prarasti, turto jokio neturi Lietuvoje tai kaip nuo zasies vanduo jiems nuriedejo ir sekanti karta vel nesamones darys.

Anonimas

SIŪLOMA ĮTRAUKTI ELEKTROS STULPUS Į POLICIJOS REMĖJŲ SĄRAŠUS IR PASKIRTI TAM FINANSAVIMĄ....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS