Mama gali lengviau atsikvėpti: iš darželio Vilniuje tėvo paimta 4-metė mergaitė rasta sveika | KaunoDiena.lt

MAMA GALI LENGVIAU ATSIKVĖPTI: IŠ DARŽELIO VILNIUJE TĖVO PAIMTA 4-METĖ MERGAITĖ RASTA SVEIKA

Iš darželio Vilniuje prieš dvi savaites tėvo paimta 4 metų mergaitė rasta sveika, ji yra pas artimus giminaičius.

„Mergaitė surasta sveika, šiuo metu yra pas artimus giminaičius“, – BNS antradienį informavo Utenos apskrities policijos atstovė Violeta Ginaitienė.

Utenos apskrities policija ieškojo iš darželio Vilniuje tėvo paimto 4 metų vaiko, jo buvimo vieta nebuvo žinoma.

„Utenos apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo gautas moters pareiškimas, todėl ir ikiteisminis tyrimas dėl vaiko paieškos buvo pradėtas šiame komisariate“, – BNS teigė policijos atstovė.

Vaikas buvo paimtas prieš dvi savaites – lapkričio 14 dieną.

34 metų moteris apie įvykį policijai pranešė antradienį.

Jos teigimu, bendraamžis vyras iš lopšelio-darželio esančio Vilniuje, pasiėmė jų vaiką ir neatskleidžia vaiko buvimo vietos.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

natalija

Toks tėvas bebutu jis tėvas ir gal neskaičiuokim kam sunkiau tos kur turi 5-6 vaikus nepergyvenkit tokiom pagimdyti juokas tai daug ir gimdo aišku tai gerai bet skiriantis ar nesugyvenant reikia reikalus gražiai sutvarkyti kad ir tėtis ir mama sLabai durnos bobos kurios skiria vaikus nuo tėvo Man tokios tai tik keršytojos joms nusispjaut ant tu vaiku BET SUPRASKIT BE MEILĖS IR PAGARBOS GYVENT NEREIKIA NES GYVENIMAS TRUMPAS todėl gražiai sutarkit taip bus ir mamom lengviau Sutartu ir paiminėtu vaika būtu su juo Ajajai kokia varkšė Jai padare toks blogas jai netinkamas Jin jau su kitu pasitratintu nes tas atsibodes Gyvenkit atskirai bet vaikais nesinaudokit idijotai bu visai ju neteksit

to TV metras

toks čia ir 'tėvas", jei vaiką VAGIA. Ir pats esi visiškas asilas, jei nesupranti, koks stresas vaikui padarytas, ne tik motinai. Tokie "tėvai' tik padarymui tinkami, bet ne vaikų auginimui, todėl ir bėga visos nuo jų, tikėdamosi, kad vaikai į "darytojus" neapsigims.

Anonimas

Čia tikėtina kad mamytė buvo užgazavusi pora sav , naujas kotas nuji džiaugsmai ,o čia ir vaikas atsirado , kokia laimė mūsų kaime .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS