Policija prašo pagalbos atpažinti vyrą: demonstravo nepagarbą, trenkė kitam vyrui | KaunoDiena.lt

POLICIJA PRAŠO PAGALBOS ATPAŽINTI VYRĄ: DEMONSTRAVO NEPAGARBĄ, TRENKĖ KITAM VYRUI

  • 7

Vilniaus apskrities policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Policijos duomenimis, spalio 22 d., apie 23 val. Vilniuje, Viršuliškių g., prie baro, viešoje vietoje, nepažįstamas vyras, apie 30 m. amžiaus, demonstravo nepagarbą aplinkiniams, kitų žmonių akivaizdoje sudavė kumščiu vyrui (gimusiam 1993 m.) į veido sritį, taip sukeldamas pastarajam fizinį skausmą, bei sutrikdė viešąją rimtį ir tvarką.

Tyrimo metu buvo gauta asmens, galimai padariusio šią nusikalstamą veiką, nuotrauka.

Sostinės policija pašo visuomenės pagalbos atpažįstant nuotraukoje užfiksuotą vyrą.

Asmenis, atpažinusius šį vyrą ar turinčius kitos vertingos informacijos, galinčios padėti tyrimui, pareigūnai prašo apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Laurą Dajorę, mob. 8 693 97541, (8 5) 271 6484, el. paštu laura.dajore@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

To vagis

Cia buvo skirtas “buves”

To vagis

Arba tu sulaikai asmeni su ikalciais, arba neturint ikalciu (tik su tavo garbes zodziu) pranesi anonimiskai.

Vagis

Vogdamas už nedidelias sumas uisitraukia tik administracinę atsakomybę, o pranešėjas dėl vagysčių tampa kriminaliniu nusikaltėliu, gauna teistumą. Tai tokia beprorybė ginant vagis ir "spardant" dorus piliečius gali būti tik LT. Europoj niekur to negirdėjau. Pranešėjams dalina teistumus. Greitai žmonės iš viso teisėsaugai nieko nesakys...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS