Policijai vėl įkliuvo grafičių piešėjai | KaunoDiena.lt

POLICIJAI VĖL ĮKLIUVO GRAFIČIŲ PIEŠĖJAI

  • 0

Ketvirtadienio naktį Vilniuje patruliavę pareigūnai sulaikė tris vaikinus, aerozoliniais dažais galbūt ištepliojusius Malūnų gatvės namų sienas.

1 val. 04 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Malūnų gatve Maironio gatvės link eina trys tamsiais drabužiais apsirengę jaunuoliai ir pakeliui piešia grafičius.

Juos visus 3-iosios kuopos 2-ojo būrio patruliai pamatė ir pagal praneštus požymius atpažino jau Pilies gatvėje.

Vieno iš jų 23 metų J.V. kuprinėje buvo rastas juodos spalvos aerozolinių dažų balionėlis, kartu buvusio 22 metų K.J. rankos buvo truputį suteptos juodais dažais. Nustatyta, kad trečiasis - 24 metų A.G., pranešė policija.

Sienas tepliojančius vaikinus užfiksavo vaizdo stebėjomo kameros ir atpažino jų operatorė. Trijulė buvo pristatyta į policijos komisariatą tolimesniam aiškinimuisi.

Dar vienas grafitininkas buvo sulaikytas praėjusią savaitę - naktį Patrulių rinktinės pareigūnai Sausio 13-osios gatvėje pastebėjo grafičių tepliotojus ir vieną jų sulaikė. Du jaunuoliai, purškę dažus ant 37-ojo namo, puolė bėgti kiemais, tačiau 21 metų E.K. pasprukti nepavyko.

E.K. kuprinėje rasti septyni dažų balionėliai. Įvykio vietoje buvo matyti, kad namo sienos gerokai ištepliotos, o dažai dar neišdžiūvę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS