Prorusiškas aktyvistas teisme pakeitė toną: atsiprašo ir norėtų susitaikyti | KaunoDiena.lt

PRORUSIŠKAS AKTYVISTAS TEISME PAKEITĖ TONĄ: ATSIPRAŠO IR NORĖTŲ SUSITAIKYTI

  • 23

Liūdnai pagarsėjęs prorusiškas aktyvistas Laurynas Ragelskis buvo laukiamas teisme. Jis kaltinamas dėl šmeižimo, pasakojama LNK reportaže.

„Vienas dalykas, ko žmogus siekė ir ką tuo gali padaryti. Įžeidė, bet aš esu pareigūnas, profesionalas, tokius dalykus aš vertinu neimdamas giliai į širdį, tačiau yra tam tikros ribos. Žmogus negali nebaudžiamas tiesiog daryti, ką nori. Tas pats asmuo įžeidinėja ir kitus žmones, šalies patriotus, matyt, taip negali būti“, – kalbėjo nukentėjusysis Dainius Daukantas.

Anot kaltinimo, L. Ragelskis ant Vilniaus apskrities viešosios tvarkos valdybos viršininko išpylė purvą savo „YouTube“ kanale transliuodamas gyvai. L. Ragelskis pareigūną kritikavo, kaip šis dirbo riaušėse prie Seimo, kai į policininkus mėtyti akmenys. Pareigūnas išvadintas išgama, parsidavėliu, neva yra VSD agentas ir stukačius. Užkliuvo net pareigūno tatuiruotės – dėl jų išvadintas recidyvistu.

„Kiekvienam gražus, matyt, nebūsi“, – tęsė D. Daukantas.

Teisme L. Ragelskis toną pakeitė, sakė, kad gailisi, o noras pažeminti pareigūną kilo po atnaujintos administracinės bylos. Ilgesniame nei valandos laiko įraše kalbėjo, kas „ant liežuvio galo“. Jis sako, kad savo transliacijoms ruoštis nereikia, o pareigūno tatuiruotės L. Ragelskiui rėžė akį, nes prisipažino esantis tarybinio auklėjimo, nežinojo, kad pastarasis priklauso baikerių klubui, tad dabar atsiprašo ir norėtų susitaikyti. Bet viešai nekalba.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Manau, kad tai nenuoširdus siūlymas susitaikyti, kadangi jau proceso metu bent du kartus jis vėl buvo mane asmeniškai įžeidęs“, – sakė D. Daukantas.

Pareigūnas taikytis nesutinka, bet ir moralinės kompensacijos neprašo, sako, kad nėra tikslo pasipinigauti, nori tik tiesos. L. Ragelskis prašo laidavimo. Laiduotoja sutinka būti jo motina.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

???

O ar paties teisiamojo kada nors kas nors klausė ar jam patinka Rusija? Kodėl jis vadinamas prorusišku? Ar čia tipo kas nešokinės?

kaimo bernas

Sveikiname moteris pareigūnes su Kovo 8, linkime kad BK veiktų kaip JAV Pasirašo- buožė ir jo bernas, VALIO

pliurpalai

Ragelskis - ne kažkoks prorusiškas aktyvistas, o tiesiog asmuo, kuris dirba klounu. Kažką panašaus kaip Paleckis, Subotinas ar koks Ivanovas, Jedinskis. Nukreipinėja dėmesį nuo vertingųjų orkų agentų, kurie lindi valdžios kabinetuose. Tik pareigūnas irgi kažkodėl nėra tikslus, nes pareigūnas negali būti jokio baikerių klubo nariu. Niekas nedraudžia pareigūnams burtis į motociklininkų klubus, tačiau tai nėra tikrieji baikeriai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS