Iš psichiatrinės ligoninės pabėgęs pavojingas pacientas sulaikytas | KaunoDiena.lt

IŠ PSICHIATRINĖS LIGONINĖS PABĖGĘS PAVOJINGAS PACIENTAS SULAIKYTAS

  • 8

Vilniuje iš psichiatrinės ligoninės sekmadienio vakarą pabėgęs pavojingas ir peiliais ginkluotas pacientas sulaikytas, pranešė policija.

Kaip informavo Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis, iš ligoninės Naujojoje Vilnioje pabėgusį vyrą sekmadienio vakarą pareigūnai sulaikė prekybos centre „Maxima“.

Anksčiau policija pranešė, jog buvo mestos gausios pareigūnų pajėgos gavus informacijos, jog apie 19.50 val. iš psichiatrinės ligoninės Vilniuje, Parko g. 21, pabėgo pavojingas ligonis.

Informuota, jog bėglys su savimi buvo pasiėmęs ligoninės virtuvėje buvusius peilius, o jo elgesys gali būti neprognozuojamas.

R. Matonis BNS patvirtino, kad sulaikant bėglį jėgos panaudoti neprireikė, niekas nenukentėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

kaip

ten su broileriu is psihiatrines pabego ar buvo israsytas?

Košmaras

Žmogaus teisių vizionistams ir spekuliantams Pūrui, Germanavičiui, Skruibiui, Povilaičiui, Robertui van Vorenui, Rukšui, Levickaitei, Juodkaitei ir kitiems gaujos nariams visai nusispjaut, kad Naujos Vilnios paciento uotrauka yra viešinama be jo sutikimo, nors jis jau yra toliau gydomas Naujos Vilnios ligoninėje. Ligoninės direktoriui Germanavičiui - tai kerštas ligoniui.

Nukentėjęs

Labai keista, ligonis su peiliais pabėgo iš psichiatrinės ligoninės.Iš kur peilius galėjo turėti būdamas ligoninėje.Kaip jis papuolė į tą ligoninę,kad dabar psichinius ligonius nei gydo, nei guldo į Namuose yra deagnoze smegenų išemija,tu ji nenuvesi pas gydytojus,gydytojai be liginio neisrašo vaistų ir daryk ka nori.Policija buvo iškviesta del ivykusio priepuolio, tačiau policijai avaziavus nusiramino ir policijos pareigūnams rodo kad durnas tas kuris kvietė o jus sveikas,nu ką policija išvažiavo ir nieko,bet vistiek ačiū jai,išsigando policininkų,dabar ramiau praeina įtūžis.O gydytojam vistiek daryk ka nori su tuo durnium.Jis pavojingas,zaloja savo žmoną ,gyvena vieni, naktimis kaip , kaip kietai užmiega ,bado kojas, kaklą ,smauge.Ir ne ligonį izoliuoja medikai o patare save izoliuoti, tai štai kaip Lietuvoje, durniai laisvi vaikščioja o sveiki turi būti izoliuotais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS