Sostinėje – dviejų „Toyota“ avarija: po smūgio vienas automobilis apvirto | KaunoDiena.lt

SOSTINĖJE – DVIEJŲ „TOYOTA“ AVARIJA: PO SMŪGIO VIENAS AUTOMOBILIS APVIRTO

  • 0

Ketvirtadienį, prieš vidurdienį, Vilniuje susidūrė du automobiliai. Vienas nuo smūgio apvirto. Vairuotojas – ligoninėje.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, pranešimas apie įvykį buvo gautas rugsėjo 21 d. 11.32 val. Informuota, kad važiuojant senuoju keliu kryptimi link Gariūnų, sostinės Dubliškių–Paneriškių gatvių sankirtoje.

Čia susidūrė du „Toyota“ markės automobiliai. Vienas automobilis po smūgio apvirto. Po įvykio buvo sužalotas 1976 metais gimęs vyras.

Jis paaiškino, kad važiuodamas Titnago gatve nuo kalno, prie sankryžos su Dubliškių gatve, iš Dubliškių gatvės į priešpriešinio eismo juostą išvažiavęs automobilis rėžėsi į jo automobilio galinį ratą. Tuomet automobilis apvirto.

Avariją sukėlė 1949 metais gimęs vyras. Jis paaiškino, kad įvažiuodamas iš Dubliškių gatvės į Titnago gatvę, ties posūkiu, užvažiavo ant dešinėje pusėje esančio gatvės borto ir nesuvaldęs automobilio išlėkė į priešpriešinio eismo juostą bei trenkėsi į iš priešais atvažiuojantį automobilį. Jis nuo smūgio apvirto. Vyras kaltę pripažino.

Abu vairuotojai – blaivūs. Atvykę medikai nukentėjusįjį išvežė į Vilniaus respublikinę universitetinę ligoninę.

Gairės: avarija, avarija LT, Toyota, apvirto, Vilnius
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS