Sostinėje – išpuolis prieš mažametę: nepažįstamas vyras liepė uostyti rankas | KaunoDiena.lt

SOSTINĖJE – IŠPUOLIS PRIEŠ MAŽAMETĘ: NEPAŽĮSTAMAS VYRAS LIEPĖ UOSTYTI RANKAS

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta informacija apie 50-60 metų amžiaus vyro priekabiavimą prie mažametės sostinėje. Pareigūnai tikslina šio įvykio aplinkybes, tačiau pabrėžia – panašaus pobūdžio atvejis tą pačią dieną nebuvo vienintelis.

Įrašu apie įvykį vasario 20 dieną, pirmadienį, pasidalijo mergaitės mama.

„Šiandien dukra, išėjusi iš S. Stanevičiaus progimnazijos, patyrė stresą. Ėjo nuo mokyklos link „Iki“ parduotuvės ir ją sustabdė vyresnio amžiaus vyras – kišo ranką į veidą ir sakė uostyti, klausė, kodėl be mamos, ir kvietėsi į svečius saldainių pavalgyti“, – pasakojo moteris.

Mažametės mama akcentavo, kad prie dukros priekabiavęs maždaug 175 cm ūgio nepažįstamasis vilkėjo tamsios spalvos rūbais. Pasak jos, mergaitė vyro pasiūlymams nepakluso ir nubėgo į jau minėtą „Iki“ parduotuvę, kur dirba jos močiutė.

Perspėkite vaikus, kad prie mokyklos vyksta tokie dalykai, ir kad jokiais būdais nekalbėtų su nepažįstamais.

„Perspėkite vaikus, kad prie mokyklos vyksta tokie dalykai, ir kad jokiais būdais nekalbėtų su nepažįstamais. Policijai pranešėme. Šiuo metu laukiu tyrėjo vizito. Likime saugūs!“ – patarė moteris.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, ji patvirtino, kad vasario 20 d. 14.16 val. pareigūnai sulaukė pranešimo apie šį incidentą. 

Kaip teigta, tarp S. Stanevičiaus progimnazijos ir „Iki“ parduotuvės prie pranešėjos dukros, einančios namo iš mokyklos, priėjo vyras ir kvietė ją į svečius. Nepažįstamojo požymių mergaitė neįsidėmėjo, tačiau sakė, kad pamačiusi, atpažintų.

Pasak J. Samorokovskajos, po šio įvykio pareigūnai renka medžiagą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. „Kol kas ikiteisminis tyrimas nepradėtas. Įvykio aplinkybės tikslinamos“, – detalizavo Vilniaus apskrities policijos atstovė.

Tą pačią dieną 15.17 val. buvo gautas dar vienas pranešimas apie įvykį Vilniuje esančioje Taikos gatvėje. Informuota, kad kieme vaikščiojo maždaug 60 metų vyras. Jis ėjo prie vaikų ir siūlė jiems saldainių. Tai pastebėjusiai moteriai paklausus, kodėl jis lenda, vyras tapo agresyvus ir ėmė ją įžeidinėti bei grasinti.

„Atvykus pareigūnams, pranešėja jokių pretenzijų neturėjo – tik nurodė kryptį, kur nuėjo vyras, siūlęs saldainių vaikams. Patikrinus nurodytą kryptį bei aplinkinius kiemus, vyro, atitinkančio apibūdinimą, nebuvo“, – kalbėjo Vilniaus policijos atstovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Neturime moralinės teisės nematyti,nepagelbėti vaikų .

Ar kas nors pasidomėjo ,kiek mūsų seime sėdi vienalyčių iškrypusių.Kol jie ten bus ,tai su kiekviena diena bus tik sunkiau gyventi.Saugokite savo vaikus ir anūkus kiekvieną mielą dieną.Juk šie mutantiniai parazitai yra nenuspėjami kenkėjai.

vladas lukosevicius

Jau rašiau nekartą , jei laimės vaikapisių partijos meras Benkunskas , tai iškrypėliai išeis viešai į gatves ir barškins jūsų vaikučius prie mokyklų per pertraukas ...

O ko norėti?!

Psichai gatvėse, nes psichai valdžioje!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS