Sostinėje neblaivus vyras iškeikęs medikus ir pareigūnus sužalojo policininką | KaunoDiena.lt

SOSTINĖJE NEBLAIVUS VYRAS IŠKEIKĘS MEDIKUS IR PAREIGŪNUS SUŽALOJO POLICININKĄ

  • 12

Šeštadienio vakarą Vilniuje girtas vyras sužalojo policijos pareigūną.

Kaip pranešė policija, sausio 6 d. apie 17.20 val. Pilaitės-Laisvės pr. sankryžoje, sulaikytas neblaivus (1,27 prom.) 32 metų vyras. Jis necenzūriniais žodžiais iškeikė greitosios medicinos pagalbos darbuotojus ir policijos pareigūnus bei rankomis daužė greitosios medicinos pagalbos automobilį „ VW Crafter“.

Vyras, atvesdintas į Vilniaus komisariato patalpas, aktyviais veiksmais priešinosi 55-erių policijos pareigūnui. Pareigūnas, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, viešosios tvarkos pažeidimo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Klounai

Reikejo pizdint iki galo policaju

Onai

Tada leisk vaika i furistus! Alga mazesne,pensijos nesulauks,nes ne nuo 40 metu,kaip pareigunui,namu ir seimos nematys,o alga - nori vadas moka,nori ne! Ai,dar puse komandiruotpinigiu vadas pasivagia! O kad pavojingiau nei pareigunams - visos institucijos pripazista.

Ona

Džiaukitės ,kad dar kažkas dirba pareigūnais! Aš nei už ką nenorečiau ,kad mano vaikas dirbtų tokį pavojingą,mažai apmokamą darba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS