Sostinėje sulaikyti narkotikų platintojai ir pirkėjai | KaunoDiena.lt

SOSTINĖJE SULAIKYTI NARKOTIKŲ PLATINTOJAI IR PIRKĖJAI

  • 1

Sostinėje sulaikyti policijai gerai žinomi vyras ir moteris, teisti už neteisėtą narkotinių medžiagų disponavimą, bei du asmenys, įsigiję narkotikų.

Antradienį, apie 14.40 val., viešojo transporto stotelėje, Drujos gatvėje, Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė pusamžį vyrą, ne kartą teistą už neteisėtą narkotinių medžiagų disponavimą turint tikslą jas platinti.

Vyras sulaikytas tuo metu, kai perdavė narkotines medžiagas dviem nuo narkotinių medžiagų priklausantiems 39-erių ir 40-ies metų amžiaus asmenims.

Visi trys vyrai buvo sulaikyti, pas vieną jų rasti du folijos lankstinukai su milteliais, įtariama narkotinė medžiaga, pas kitus du – penki ir aštuoni folijos lankstinukai su milteliais, įtariama narkotinė medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už šį nusižengimą narkotikus pardavinėjusiems vyrui ir moteriai gresia nuo penkių iki penkiolikos metų.

Vyrams, bandžiusiems įsigyti narkotikų, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti už kurį gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba bauda, arba areštas.

GALERIJA

  • Sostinėje sulaikyti narkotikų platintojai ir pirkėjai
  • Sostinėje sulaikyti narkotikų platintojai ir pirkėjai
  • Sostinėje sulaikyti narkotikų platintojai ir pirkėjai
Vilniaus policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

senis

tiesiog malonu skaityt policijei gerai žynomi čia gaunasi kaip draugai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS