Sostinės policija ieško liudininkų, mačiusių, kaip paspirtuku važiavęs asmuo partrenkė vyrą | KaunoDiena.lt

SOSTINĖS POLICIJA IEŠKO LIUDININKŲ, MAČIUSIŲ, KAIP PASPIRTUKU VAŽIAVĘS ASMUO PARTRENKĖ VYRĄ

  • 1

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl eismo įvykio.

Lapkričio 24 d. apie 17 val. 30 min. Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, ties pastatu, pažymėtu 43 numeriu, nenustatytas asmuo, vairuodamas elektrinį baltos spalvos paspirtuką ir važiuodamas šaligatviu, partrenkė ir sužalojo šaligatviu ėjusį 47 metų vyrą. Paspirtuką vairavo vyras apie 30 metų amžiaus, apie 180-190 ūgio.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti šio eismo įvykio liudininkus ir susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėju Miroslavu Jankelait, Vilniuje, Mėnulio g. 11, kab. nr. 509, tel. (8 5) 271 9462, el. p. miroslav.jankelait@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

deja, pastebėjau kitką

Sugriauta švietimo sistema, aukštojo mokslo studijos tapusios parodija, vaikų darželiuose 5mečiai auklėjami pagal knygelę parašytą apie darželių vadybą, nuo kurios juokas ima taip, kad net byra ašaros. Kas nutiko? Kodėl magistro studijas baigiantis studentas nemoka net daugybos lentelės ir sakinio iš trijų žodžių suregzti, bet... diplomas jam iškilmingai įteikiamas. Kracho priežasčių daug. Bet imkim mažyti eppizodėlį iš N aukštojo mokslo įstaigos. Profesorius, sulaukęs labai senyvo amžiaus ir sukaupęs kūno svorio maždaug iki 200 kg sugeba susmeškerioti 40metę ir dar krutančią moterytę. Ir vaikelis atsiranda – be abejo, su problemų krūva, nes tokiems senukams gimsta ir dauniukai, ir autistukai, ir, genetikų žodžiais, tėvai turi tokiais vaikais rūpintis, jie atsakingi už savo veiksmus – sąmoningą nabagiukų vaikiukų lūzeriukų paleidimą į pasaulį. Bet įdomiausia, kad ta ciocė prilenda prie studentų, dėsto. Ko ji gali išmokyt, A?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS