STT pradėjo tyrimą dėl įtariamo bandymo papirkti VMI darbuotoją | KaunoDiena.lt

STT PRADĖJO TYRIMĄ DĖL ĮTARIAMO BANDYMO PAPIRKTI VMI DARBUOTOJĄ

  • 2

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) trečiadienį pranešė atliekanti ikiteisminį tyrimą dėl įtariamo bandymo papirkti Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) darbuotoją.

Įtariama, kad Vilniaus apskrities VMI darbuotoją bandė papirkti jo kolega.

Tyrimo duomenimis, VMI darbuotojas pasiūlė 500 eurų kyšį už kurį, kaip įtariama, buvo siekta sklandaus vienos privačios bendrovės patikrinimo.

Anot STT, kyšis buvo perduotas antradienį, po to jo davėjas sulaikytas, taip pat sulaikyti ir dar du asmenys – privačios bendrovės vadovas ir akcininkas.

Jiems pateikti įtarimai dėl papirkimo.

Tyrimas pradėtas gavus VMI pranešimą. Tyrimą kontroliuoja Vilniaus Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Visą Lietuvą planavo nusagstyti mažais atsparos taškais kuriuose budėtų ne po daug išdavikų-žvalgų, paruoštų idealistų, ne tik kautis, bet informuoti, kurstyti tautą apie vidaus ir pasaulio įvykius, žiūrėti, kad kurstyta Velnio išpažinimui tauta, žinotų ją gina, kas kovoja prieš Velniofikaciją, teisybės savivaliavimą ir visokias žmonėms nuoskriaudas prieš teisybę, kad nepalūžtų Velnio išpažintojai, kovoje su gėriu dėl laisvės ir joje rusentų nepriklausomybės ugnis. Lietuvos Velnio išpažintojai veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. LR Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, N. Žaliagirytė Venckienė, A. Venckus. G. Petrauskas, P. Mačiulis, M. Jurgutis, A. Palionis, V. Matijošaitis, R. Simkautytė Kondarauskė. V. Adamkus, A. Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1. 2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Mažokai

pasiūlė..-)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS