Traukinio keleivis: ant bėgių gulėjo girta moteris, apie ją svirduliavo vyrai | KaunoDiena.lt

TRAUKINIO KELEIVIS: ANT BĖGIŲ GULĖJO GIRTA MOTERIS, APIE JĄ SVIRDULIAVO VYRAI

  • 7

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas Mykolas sekmadienio kelionės traukiniu iš Kauno į Vilnių nepamirš ilgokai. Kaunietis pasakoja, kad traukinio keleiviams teko stebėti nekasdienę situaciją.

Vyras pasakoja, kad traukiniu link Vilniaus iš Kauno pajudėjo sekmadienį 12.20 val. „Pajudėjus nuo Žemųjų Panerių priešais atvažiuojantis traukinys pradėjo signalizuoti ir paaiškėjo, kad ant bėgių gulėjo moteris, o apie ją būriavosi maždaug dešimt svirduliuojančių, greičiausiai girtų, vyrų. Moteris greičiausiai buvo girta, nes pati paeiti nesugebėjo. Laimei, traukinys, kuriuo vykau, spėjo laiku sustoti. Mašinistas ir palydovas pakėlė moterį nuo bėgių ir nuvedė šalin“, – įvykius dėstė vyras.

Anot keleivio, traukinys stabdė staigiai, o po vagonus pradėjo lakstyti personalas. Anot kauniečio, iš pradžių keleiviai galvojo, kad moteris buvo kliudyta. „Iš traukinio žmonių neišleido. Išgirdau personalo pokalbį, kad moteris buvo girta, o krovininis traukinys tikrai laiku nebūtų spėjęs sustoti“, – portalui pasakojo vyras.

Traukinys stovėjo apie 15 minučių. Vilnių keleiviai sėkmingai pasiekė 13.51 val.

„Mašinistas per garsiakalbį atsiprašė, kad vėlavo ir palinkėjo gražios dienos“, – sakė vyras.

Portalui policijos atstovai teigė, kad apie šį įvykį informacijos neturi. Sekmadienio popietę portalui su bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ atstovais susisiekti nepavyko.

Gairės: Lietuvos geležinkeliai, skaitytojo naujiena, kelionė traukiniu, bėgiai, gulėjo ant bėgių
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Manau

Jog tai buvo Ana Karenina.

Gangbang

Greiciausiai vyrai norejo isprievartauti tiesiai ant begiu.

tadas

verta levo tolstojaus plunksnos istorija...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS