Trečiąją savaitę vykdomos dingusio Mykolo paieškos: klausimų daugiau nei atsakymų | KaunoDiena.lt

TREČIĄJĄ SAVAITĘ VYKDOMOS DINGUSIO MYKOLO PAIEŠKOS: KLAUSIMŲ DAUGIAU NEI ATSAKYMŲ

  • 10

„Praėjo trys savaitės, kuomet visi gyvename tuo pačiu klausimu – kur Mykolas? Deja, bet klausimų yra žymiai daugiau, negu atsakymų. Matome visą jūsų rūpestį, bet dažnai negalime nieko atsakyti, nes nieko nežinome patys“ – feisbuko grupėje „Mykolo paieška“ sekmadienį rašė savanoriai.

Jie teigė apie Vilniuje dingusį 15-metį Mykolą Davidonį neturintys  jokios naujos informacijos, kuri lengvintų paiešką. „Nėra vienos konkrečios Mykolo dingimo versijos, už kurios būtų galima kabintis. Informacijos stoka veda į aklavietę, todėl stengiamės paieškas vienodai palaikyti tiek vandenyje, tiek ore ir ant žemės“, – aiškinama socialiniame tinkle.

Primenama, kad visi klausimai, rekomendacijos, potencialiai naudinga informacija priimama el. paštu mykolopaieska@gmail.com.

„Būkite užtikrinti, kad informaciją pranešime iškart, jei tik jos turėsime. Tai nėra naujienų sklaidos kanalas, kur paliekami atviri klausimai diskusijoms. Paskutinė žinoma informacija apie Mykolo buvimo vietą – Žirmūnų tiltas. Žinome, kad daug jūsų seka įvykius ir informaciją, reiškia palaikymą, aktyviai dalyvauja fizinėse paieškose, esame už tai jums labai dėkingi. Savanorių indėlis į paiešką yra neįkainojamas ir labai svarbus“, – rašė savanoriai.

Jų teigimu, dingusio paauglio paieška bus tęsiama toliau dar ne vieną savaitę. Tad grupėje išdėstyta tai, kas svarbiausia.

Segmentų Neries krantinėje tikrinimas: https://tinyurl.com/registracija-zonos.

„Savarankiškos paieškos ant žemės ir toliau išlieka aktualios. Tikslinga yra formuoti didesnes grupes, tokiu atveju prašome susisiekti tiesiogiai su Neringa Butkute“, – skelbiama grupėje „Mykolo paieška“.

Visą kitą savarankišką paiešką prašoma registruoti čia: https://tinyurl.com/paieskos-forma.

„Gerėjant orams atnaujinsime paiešką vandenyje ir vykdysime ją tolimesnėse Neries krantinės atkarpose, kurias sudėtinga pasiekti pėsčiomis. Formuosime bendrą paiešką – visus, turinčius galimybę plaukti, prašome informuoti Andrių Balčiūną“, – akcentuojama socialiniame tinkle.

Pasak savanorių, Raudonojo Kryžiaus atstovai ir toliau vykdo paieškos vandens dronais ir sonarais koordinavimą. Siūloma kreiptis į Danguolę Kikutytę. O į visus klausimus dėl paieškų žemėlapio https://tinyurl.com/paieskos-zemelapis, kuriuo reikėtų remtis planuojant savarankiškas paieškas, atsakys Samanta Klusytė,

„Dėkojame už jūsų pagalbą, skiriamą laiką ieškant dabar jau mūsų visų tapusio Mykolo“, – rašoma feisbuke.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 5-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu. 

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės. Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vilnius

Fasario 5 diena buvo rasta Mykolo striukė prie Žirmūnų tilto. Policija turėjo 2 sąvaitęs patikrinti visas videokameras prie tilto ir toliau daugiaaukščiuose pastatuose iš abiejų upės pusių toliau nuo tilto. Jei geros kameros, tirėtų puikiai matytis kas atsitiko Mykolui. Kodėl info nėra? A? 10 kartu turėtų būti GĖDA POLICIJAI !!!

che

jei tėvas firmu bosas tai gal dingimas susijes su darbine veikla? Skolos ir pan.?

nemanau,

kad jis iš vis būtų Lietuvoje ?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS