Ukrainietis pasieniečiams pateikė vairuotojo pažymėjimo klastotę | KaunoDiena.lt

UKRAINIETIS PASIENIEČIAMS PATEIKĖ VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMO KLASTOTĘ

  • 3

Medininkų punkte pasieniečiai sulaikė iš Baltarusijos į Lietuvą pėsčiomis ėjusį ukrainietį, kuris turėjo, įtariama, padirbtą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

Ketvirtadienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai Medininkų kontrolės punkte patikrino pėsčiomis iš Baltarusijos į Lietuvą ėjusį 38-erių Ukrainos pilietį.

Be kitų dokumentų, užsienietis pateikė savo šalyje išduotą vairuotojo pažymėjimą. Jis VSAT pareigūnams iškart pasirodė įtartinas. Įdėmiau ištyrus dokumentą paaiškėjo, kad tai, įtariama, yra visiška klastotė.

Ukrainietis buvo sulaikytas ir po apklausos uždarytas į areštinę. Jam teks atsakyti už disponavimą suklastotu dokumentu ir jo panaudojimą. Dėl to Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Ukrainos piliečiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Norbertas

Tegu pasižiūri į jų 95kodo pažymėjimus.Aš turėjau eit į kursus savaite,o choholams šepukas atvarė ir pasiėmė krūva pažymėjimų ir teisių keist nereikia.čia lygybė europoi

Slabotke

Nusizenge ir i kaleima,po to vyt lauk su 5 metu neivaziuojant i EU

Anonimas

Kada nustos chocholus ileidineti i Lietuva?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS